like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, October 02, 2013

OH NUFFNANG.. AKU DAH TAK LUPA


Assalamualaikum :)

hoho.. nie cerita pasal bulan lepas: 02/09/13

Sebulan lepas itu @ hari nie : 02/10/13
aku baru nak update!! hahaha
OK! yang penting sekali,
aku dah cashout itu uwang nuffnang! hehe
26 SEPTEMBER 2013, JAM 09.03 PAGI~
Pada asal jumlahnya ialah : RM164.81.
Setelah ditolak fee sebanyak RM1 ..
Jadi jumlahnya RM163.81. Alhamdulillah.. :)



kamu boleh click for detail untuk tengok iklan apa
dan berapa yang korang dapat..


Setelah tekan cashout.. nanti akan keluar benda warna hijau kat atas sekali .
Maknanya kamu dah berjaya submit cashout dan
Nuffanang hanya nak remind supaya bagi masa 30hari untuk duit nuffnang diproses...

so sabar jelah~~hehe
dan secara automatic Total Earning kamu akan jadi RM0.00...


Tapi xpelah.. SEKARANG RM0.00..
kan kat bawah masih ada yang duk ON GOING :)
tunggu yang ini pula ye!



TERIMA KASIH KEPADA IKLAN KAT ATAS NIE
SEBAB SUDI BERTAPA KAT BLOG CSF~ :)

OK LAH! TU JELAH NAK BAGITAHU
SELAMAT MALAM SEMUA..  :)
WASSALAM~

No comments:

Post a Comment

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~