like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, May 01, 2013

2 JENIS SCOOP AURAWHITE

ASSALAMUALAIKUM~

UPDATE 13/5/2013 :
SENARAI PRODUK DAN HARGA BULAN MEI


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
post nie mungkin agak terlambat,
tapi xpelah.. mungkin berguna untuk pengguna yang tak tahu.

sumber: google image.. ;)
Da takde benda lain nak post..

hari ni nak post pasal S.C.O.O.P... SCOOP!


haha! bukan SCOOP macam gambar kat atas tu!
Hiasan semata2.hehe


nie haaa..

Pasal scoop yang ada dalam
Aurawhite 400 000mg ..

Mungkin dah ramai yang tahu dan mungkin juga ada yang tak tahu langsung..
macam saya..heee

TENGOK GAMBAR BAWAH NI..

sumber ehsan google image..

Ada dua jenis scoop.
Besar & Kecil


Kalau ada yang dapat SCOOP KECIL,
kena ambil 2 scoop untuk setiap bancuhan,

kalau dapat SCOOP BESAR,
hanya perlu ambil 1 scoop setiap bancuhan.


adik manis taraa paham ka???
niehhh..
cam gambar kat bawah nie hah..



Aura White nie boleh tahan selama 1 bulan jika di ambil: (scoop kecil)
 2 scoop pagi dan 2 scoop malam.

Kalau nak jimat,
ambil 1 scoop pagi, 1 scoop malam jadi tahan untuk 2 bulan.

OK.. SEKALI LAGI:

Kalau ada yang dapat SCOOP KECIL,
kena ambil 2 scoops untuk setiap bancuhan,

kalau dapat SCOOP BESAR,
hanya perlu ambil 1 scoop setiap bancuhan.



Tetapi, untuk 1 bulan pertama nie,
 amat digalakkan ambil 2 scoops pagi dan 2 scoop malam.

CARA-CARA BANCUHAN
1) masukkan 2 scoops Aurawhite dalam shaker
2) 120ml air putih/kosong/mineral dalam shaker
3) *shake*shake*shake
4) minum sampai habis.

PERHATIAN!

ORANG KATA, KANDUNGAN KOLAGEN ADA KAT BUIH-BUIH TU..
KALAU KORANG SHAKE KUAT-KUAT, BUIH AKAN LEKAT KAT SHAKER TU,
PASTU KORANG P BASUH TERUS SHAKER.
SAPA YANG RUGI? AWAK..AWAK..AWAK JUGA YANG RUGI.


SILA GONCANG AURAWHITE SEMATA-MATA
 NAK LARUT @ SEBATIKAN SERBUK DENGAN AIR.
@ AMBIL SUDU PLASTIK, KACAU SAMPAI LARUT/SEBATI. MINUM.


APA KATA, LEPAS MINUM TU,
KORANG BILAS SHAKER DENGAN AIR KOSONG THEN MINUM ;)

BETUL @ TIDAK TERPULANG KAT ANDA.


Kalau ada kes yang tak sampai sebulan dah habis.......
yang tu saya xtahu lahhh..
maybe masa scoop serbuk tu,
bergunung-ganang tinggi dy,
memang xsampai sebulan, 3 minggu pon dah habis ....
hahahhaa

Just scoop bagi sama rata je.. xpayah nk cedok banyak2..
membazir je sebab badan kita nie hanya serap ikut kadar kemampuan.haha!

Korang kena faham ye...
kalau ambil dalam kuantiti yang banyak pun, xkan nampak perubahan,
Ia berdasarkan KEKERAPAN pengambilan tu...
Baru jelas perubahan..

Seminggu consume Aurawhite,
TAK semestinya kulit JADI putihh gebus TERUS,
mungkin ada jerawat dah kecut atau kulit muka tu dah
kurang berminyak w/p xnampak cerah..
so, kena paham tu ;)


Nie satu lagi nak bagitahu...

Kalau dah habis 1 jar/ 2jar pon macam xde sangat perubahan kat diri.
mesti kes toxin banyak sangat dalam badan..

Jadi sebelum ambil apa2 supplement atau apa2 jelah..
disarankan berdetox dulu...



UPDATE!! 
2/5: AURAWHITE 900 000MG 

ps: jangan salah ubat/supplement, kalau dlm diri penuh dengan toxin! ;)
WASSALAM~







10 comments:

  1. boleh x sya nk dpatkn scoop shja..sbb sya bli xda scoop la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xde scoop ek? biasanya ada kat bawah sekali dalam serbuk tu.. ce cari dengan sudu dalam bekas ferwhite

      Delete
  2. bleh x sya nk dptkn scoop shja..sbb sya bli xda scoop la..

    ReplyDelete
  3. Sy ada beli aura white flavour coklat tp bile bukak je serbuk sumer dh mngeras mcm masuk angin.padahal tarik exp thun 2015.blh ke sy gune lg lau dh jd camni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. boleh guna tapi kalau dah mengeras camner nk sukat serbuk tu nanti..

      Delete
  4. Sy beli pun xda scoop la.. pakai sudu je slama ni. Shaker je ada lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sya amik oroduk shaklee bole cmour ke minum product ni

      Delete
  5. hai sis tumpang tanya.. perempuan within her menstruation cycle period boleh ke ambik aurawhite ni ? sebab saya ade baca di google ada yang cakap tak boleh . boleh tak actually ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi :) better stop dlu untuk 4-5hari semasa period.. sbb kalau ambil pon xkan jadi pape sbb hormon xstabil time tu... kira minum a.w pon mcm minum air kosong je..rugi. harap jelas :)

      Delete

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~