like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, March 27, 2013

FELINNA INCHLOSS BODY LOTION BARU!


Inchloss Body Lotion with KKM notification. 


Is now full of demand! 



Peringatan!
 Harga masih sama RM75 free post!


UNTUK MAKLUMAT YANG LEBIH LANJUT TENTANG FELINNA LOTION












Harga Pasaran :
RM 75 S/M
RM80 S/S

Harga Untuk anda : 

RM70 S/M
RM75 S/S

FREE POSTAGE!!
sms: +601125467465




UNTUK MAKLUMAT YANG LEBIH LANJUT TENTANG FELINNA LOTION 



UPDATE 13/5/2013 :
SENARAI PRODUK DAN HARGA BULAN JULAI

Friday, March 15, 2013

TESTIMONI AURA WHITE












untuk keterangan produk yang lebih lanjut. klik link dibawah.
>>> AURA WHITE PURE COLLAGEN <<

RM150 (S/M)



RM160 (S/S)


SMS SAHAJA : +601125467465



pastikan anda SMS kepada saya terlebih dahulu tentang stok produk yang ingin dibeli.  
* SMS SAHAJA : +601125467465
- cara pembayaran akan diSMS setelah stok confirm.

MAIXARA C-SENTIAL

ASSALAMUALAIKUM ..

MAIXARA C-SENTIAL ENHANCED WITH HYALURONIC ACID
HARGA :

RM105 SM
RM110 SS

FREE POSTAGE!!








MAIXARA C-SENTIAL ENHANCED
WITH HYALURONIC ACID

HARGA :

RM105 SM
RM110 SS

FREE POSTAGE!!

SMS SAHAJA CIK SITI : 011 25 467 465

Apakah Hyaluronic Acid?

“Hyaluronic acid is present in every tissue of the body, and it performs many important functions. It helps deliver nutrients to and carry toxins from cells that do not have a blood supply, such as those found in cartilage; without adequate amounts of HA, the joints will become brittle and deteriorate. Not only does it keep joints lubricated, but hyaluronic acid also encourages water retention in other bodily tissues. It is found in large concentrations in the extracellular matrix (ECM), which is the fluid-filled space between cells. HA locks moisture into the ECM, keeping collagen and elastin moist and promoting a youthful appearance.Hyaluronic acid is gaining popularity in the cosmetic and medical industries. Cosmetic products containing hyaluronic acid claim to hydrate the skin, allowing it to appear smoother and more radiant. Clinical studies have shown that it also helps wounds heal more quickly, and can reduce the appearance of both old and new scars. Injectible hyaluronic acid fillers, such as Restylane, are being to lessen the appearance of lines, sagging and depressions in the skin caused by acne scars or injury.” (source : http://www.vitaminstuff.com/supplements-hyaluronic-acid.html)“Hyaluronic acid which is also called hyaluronan or hyaluronate is a gel like substance found in the skin as well as in the fluid around the eyes, connective tissues, cartilage, and in between joints.Aging, over exposure to the sun, and other environmental factors decrease the skin's ability to product hyaluronic acid naturally and can actually increase the rate of the skin's natural HA content to degrade over time.As an active ingredient in topical anti-aging treatments, hyaluronic acid skin care products have proven to be effective in plumping and firming sagging skin, diminishing fine lines and wrinkles, as well as treating acne scars and healing damaged skin.Hyaluronic acid has been rapidly gaining in popularity as an active ingredient in topical skin care products because it produces outstanding results!”

(source : http://www.skincareresourcecenter.com/hyaluronic-acid-skin-care.html)






# 1 botol mempunyai 60 tablet untuk penggunaan selama 2 bulan #

♥ Pada sesiapa yang ingin mencantikkan kulit boleh memilih MAIXARA C-SENTIAL kerana ianya mengandungi kolagen tilapia yang mampu memberi ketahanan pada kulit.

♥ Pada sesiapa juga yang ingin memperbaiki sistem imunisasi badan, come and get one kerana vit c yang terkandung di dalam nya ibara kita makan sebiji oren sehari.

♥ Vit C juga membantu glutathione untuk diserap lebih cepat dalam badan jadi produk ini sangat sesuai pada mereka yang ingin mempunyai tona kulit sekata dan kulit yang lebih cerah.

♥ Juga tidak ketinggalan ianya sesuai untuk sesiapa yang mengalami penyakit resdung kerana di dalam MAIXARA tidak mempunya Pure Marine Collagen tetapi menggunakan kolagen tilapia yang juga memberi khasiat yang sama.

CARA MAKAN :-
(✔)Ambil sebiji sehari selepas makan sebelum tidur.
(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki, perempuan dan juga kanak-kanak.


TESTIMONI MAIXARA C-SENTIAL





HARGA :

RM105 SM
RM110 SS

FREE POSTAGE!!


SMS SAHAJA CIK SITI : 011 25 467 465


Monday, March 11, 2013

Felinna Inchloss Lotion

UPDATE 5/7 :
SENARAI PRODUK DAN HARGA BULAN JULAI



yatt hamzah, duta felinna sekarang ;)



Harga Pasaran :
RM 75 S/M
RM80 S/S

Harga Utk anda :

RM70 S/M
RM75 S/S


FREE POSTAGE!!
sms: +601125467465



kenapa anda perlu memilih Felinna Inchloss Lotion :

 1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xde la org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek) 

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..
kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 Felinna reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :) 

4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

5) Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! 


6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian y kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. 
Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 
so nnt muka pon kurus sendiri lah.. 


PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye... 
Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :

WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!



TESTIMONI PENGGUNA INCHLOSS












Harga Pasaran :
RM 75 S/M
RM80 S/S

Harga Utk anda:
RM70 S/M
RM75 S/S


FREE POSTAGE!!
sms: +601125467465


jika anda berminat..
pastikan anda SMS kepada saya terlebih dahulu tentang stok produk yang ingin dibeli.
* SMS SAHAJA : +601125467465


Monday, March 04, 2013

we're parting now

You and I loved each other,
but we're parting now.
Even if we're under the same sky,
in different place..
please don't forget me.

mood: cik siti farizah rindu kt en.faris lah.

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~