like button

JUALAN MURAH 2016

Monday, March 11, 2013

Felinna Inchloss Lotion

UPDATE 5/7 :
SENARAI PRODUK DAN HARGA BULAN JULAI



yatt hamzah, duta felinna sekarang ;)



Harga Pasaran :
RM 75 S/M
RM80 S/S

Harga Utk anda :

RM70 S/M
RM75 S/S


FREE POSTAGE!!
sms: +601125467465



kenapa anda perlu memilih Felinna Inchloss Lotion :

 1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xde la org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek) 

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..
kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 Felinna reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :) 

4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

5) Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! 


6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian y kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. 
Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 
so nnt muka pon kurus sendiri lah.. 


PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye... 
Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :

WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!



TESTIMONI PENGGUNA INCHLOSS












Harga Pasaran :
RM 75 S/M
RM80 S/S

Harga Utk anda:
RM70 S/M
RM75 S/S


FREE POSTAGE!!
sms: +601125467465


jika anda berminat..
pastikan anda SMS kepada saya terlebih dahulu tentang stok produk yang ingin dibeli.
* SMS SAHAJA : +601125467465


No comments:

Post a Comment

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~