like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, April 03, 2013

AURA WHITE : ANTARA PEREMPUAN DAN LELAKI

KEPADA YANG BERMINAT ::


Ramai yang duk tanya pasal aura white nie.



cust perempuan
SOALAN :
:: boleh amek aura white tak masa period?
:: time period boleh ambil x? macam2 lah..
nie jawapan dy,
>>>> TIME PERIOD STOP DULU,
4 HARI  KEMUDIAN BOLEH START MINUM BALIK
.. ;)





cust.lelaki
kdg2 sy tersalah panggil sis kepada bro, dy tya pasal aura white
(sbb dy xmention nama dy, jd konfius kejap...huhu)..

SOALAN:
lelaki boleh ambil aura white x?
yup, LELAKI JUGA BOLEH CONSUME AURA WHITE ;)


sekian ;)

7 comments:

  1. pada mereka yang pergy gym and amik protein supplement, boleh jugak minum aura white x?? sbb risau kalau protein and aura white tu bertembung ada komplikasi x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah boleh, jarakkan pengambilan aurawhite dengan supplement protein..

      aurawhite diminum waktu pagi sebelum sarapan.. selepas 4-5 jam baru ambil protein supplement..

      Delete
  2. Kenapa tk boleh ambil time period? Kadang sy terlajak minum. Apa akan jdi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haid jd tak teratur.. sy pernah lewat seminggu cz ambil time period..

      Delete
  3. Salam saya baru amalkan aura white dalam seminggu, alhamdulillah ade perubahan yang dapat saya lihat pada diri saya, tapi saya nak tanye sepatutnya saya period last week tapi lepas saya amalkan aura white dier jadi lewat .. Patut ke saya berhenti sebentar?

    ReplyDelete
  4. sis ad ambil time period ke.. sbb dlu sy pernah ambil masa period jd lewat.. its okay kalau sis nak ambil terus xperlu berhenti....

    ReplyDelete
  5. assalam,kak.nak tnye skit,antara aurawhite l-glutathione pure collagen dgn yg baru keluar ni ( special edition ) mane lebih bagus utk cerahkan kulit n kurangkan minyak dkt muka utk lelaki?

    ( azran limau )

    ReplyDelete

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~