like button

JUALAN MURAH 2016

Friday, June 28, 2013

MAIXARA WHITE ESSENTIAL DAN COMBO MWE+MCS


ASSALAMUALAIKUM..
PRODUK TERBARU DARIPADA MAIXARA


kandungan dijamin lebih hebat!
MAIXARA WHITE ESSENTIAL
WITH  FREE GIFTS

HARGA
RM120.00 SEMENANJUNG
RM130.00 SABAH & SWK

FREE POSTAGE!!

*
AKAN DIGANTI DGN GIFT LAIN
JIKA KEHABISAN STOK FREE GIFT DI ATAS*

Hanya 1 scoop Maixara White Essential dibancuh dengan 100ml air suam, 
diminum selepas sarapan atau selepas makan tengahari.

12X agen anti oksida dgn 10X stem cell formula....
 Memang hebat dan berbaloi dgn RM120 utk 1 Jar. 

Kenapa MWE ini baik utk anda? 
Ia baik utk kanak kanak, remaja, kaum wanita dan lelaki tak kira muda atau tua..
Tiada pewarna tiruan. Harga juga hanya RM120 utk 1 Jar.


Kesan Terbaik MWE...
Kulit menjadi halus, lembut dan lembap. Hanya 1 sudu besar setiap pagi utk kekal segar dan berseri. Jom berMWE. Dengan 10 Formula Stem Cell yang berkualiti utk rasa dan kesab optimum.
Dengan 12X Agen Anti Oksida yg mempunyai 10X Formula Stem Cell yang baik 
utk kecantikan dan kesihatan anda secara semula jadi. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 MCS & MWE
pada harga KOMBO TERBAIK RM200 sahaja.


COMBO MWE+MCS(HA)
HARGA
RM200.00 SEMENANJUNG
RM210.00 SABAH & SWK

6 FREE gift 
+ EYE MASK 
+ LIP MASK 
+ SHSEIDO BLACK MASK 
+ SHSEIDO WHITE MASK 
+ VITAMIN RAMBUT
+ RUMPAT LAUT KOLAGEN**
(AKAN DIGANTIKAN DENGAN GIFT YANG LAIN
JIKA KEHABISAN STOK FREE GIFT DI ATAS)

COMBO MWE+MCS(HA)
FREE IBU PUTIH
HARGA
RM200.00 SEMENANJUNG
RM210.00 SABAH & SWK





Rasai kesan terbaik dengan amalan konsisten setiap hari..
Hanya 1 scoop Maixara White Essential dibancuh dengan 100ml air suam,
diminum selepas sarapan atau selepas makan tengahari.

Malam2 ambil tablet Maixara C Sential pula
untuk kulit halus gebu cerah sekata
seawal 5 hari dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Dengan pilihan kombo 2 produk terbaik Maixara ini,
anda tidak perlukan supplement tambahan lain lagi!


Tuesday, June 25, 2013

PERHATIAN!


ASSALAMUALAIKUM..




BOLEH CUBA PRODUK SLIMMING YANG
MEMPUNYAI KELULUSAN :)

>> CHEART BIOPYHTO GINGER PLUS <<

@

>> SHAPE PLUS <<


Friday, June 21, 2013

MOLLYS BB DOLL CREAM

ASSALAMUALAIKUM~

SIAPA NAK MOLLYS BB DOLL CREAM ???
HOHO~ RAMAI YANG NAK KAN?
NAK? SILA ORDER.. HEHE

Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan.

Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat.
Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.




HARGA:

 RM 55.00 S/M
RM 59.00 S/S

TERMASUK POS LAJU DAH~ :)

sms sahaja : 011 25 467 465



Fungsi MOLLYS BB DOLL CREAM : 


Menutup kulit bermasalah secara lembut dan semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi menyamakan tona warna kulit secara semulajadi dan kulit lesu atau gelap akan menjadi lebih bermaya. 
Membantu kulit mendapat kesan lembapan yang optimum. 
Memberikan pelitupan seperti bedak asas dengan menutup jerawat, liang pori, parut, garisan halus dan tona kulit yang tidak sekata.
Membantu mengecilkan liang pori dan memperbaiki keadaan kulit muka. 
Bertindak sebagai lapisan pelindung yang mengawal lebihan minyak dan pada masa yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit daripada sinaran UV dan pencemaran alam sekitar atau radikal bebas.
Sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.
Tidak berminyak.
Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
Anti rekahan.
Tidak perlu pakai bedak.
Menutup pori-pori terbuka.
Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.

Tahan sehingga 12 jam.



Khasiat MOLLYS BB DOLL CREAM


Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber.
Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit iaitu SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko kanser kulit dengan memperbaiki sel kulit rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit, menghalang kerosakan kulit akibat cahaya matahari serta mencegah radikal bebas.
Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata, melembutkan kontur mata, mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
Menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus.
Memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat
serta mengawal lebihan minyak di muka.



Cara Penggunaan : 


Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..

kemudian ratakan dengan span
(untuk hasil terbaik gunakan span basah). 

Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing.


 mfg: 11/06/13
Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya.
Jimat dan memudahkan. :)


REVIEW SAYA SENDIRI:
memang berbeza dgn foundation lain..
bila dah sapu rata2 kat muka..
rasa mcm dah pakai bedak.
biasanya kalau pakai bb cream lain
kena sapu bedak jugak kat muka nie..
Tapi bb doll nie dah xpayah sapu bedak dahhh...
tak berminyak n rasa 'ringan' je.. :)

satu lg, saya ni jenis tido lewat...
so biasa ler... mata pon nampak letihhh jgk.
bila sapu bb cream nie,
area bawah mata dah tak nampak lebam
n  mata pon nampak segar je.. hehe


MEMANG BERBALOI & PUAS HATI!!
PERLU CUBA! :)

HARGA:

 RM 55.00 S/M
RM 59.00 S/S

TERMASUK POS LAJU DAH~ :)

sms sahaja : 011 25 467 465

SEKIAN~ WASSALAM :)

Sunday, June 16, 2013

24k Active Gold Whitening Soft Mask Gold Powder 50G! ♥


ASSALAMUALAIKUM

24K ACTIVE GOLD WHITENING SOFT MASK GOLD POWDER 50g




jualan runcit sahaja
Harga 1 peket: RM20 sm / RM25ss
Harga 2 peket: RM35 sm / RM40ss
Harga 3 peket: RM50 sm / RM65ss

*Poslaju : RM6sm / RM9ss

1 bungkus boleh 3-5x pakai

24k Active Gold Whitening Soft Mask Gold Powder

jualan runcit sahaja

✿Harga 1 peket: RM20 sm / RM25ss
✿Harga 2 peket: RM35 sm / RM40ss
✿Harga 3 peket: RM50 sm / RM65ss

UNTUK PEMBELIAN PAKET SETERUSNYA TAMBAH RM15 

*Poslaju : RM6sm / RM9ss

SMS SAHAJA : 011 25 467 465

1 bungkus boleh 3-5x pakai

Ingredients :
24k Active Gold
Gold Powder
Whitening factor
Vegetal Pollen
HA
Arbutin

Efficiency :
24k Active Gold replenishes whitening energy into skin, and can effectively boost luster, and make skin moist, white, clear and tender instead of dull.
Effectively deliver essences into deep skin with gold powder, whiten and moisturize skin, promote microcirculation, decompose and remove melanin, balance oil and water, and keep skin young, lustrous and firm.

Keberkesanan :
Kandungan emas aktif 24k memberikan kuasa pemutihan ke atas kulit & berkesan menjadikan kulit yang kusam tampak lebih bercahaya dan lembap, putih, bersih dan lembut.
Serbuk emas berkesan membawa pati ke dalam kulit untuk menjadikan ianya putih, lembap, menggalakkan peredaran mikro, mengurai dan mengeluarkan melanin, menyeimbangkan kandungan minyak & air dan menjadikan anda sentiasa tegang, anjal, muda dan bercahaya.

Usage :
After facial cleaning, mix it with clear water, evenly extend it into face, rinse off with clear water 15-20 minutes later. It has better effect to mix it milk and honey.



Penggunaan :
Selepas bersihkan muka, campurkan dengan air jernih, sapukan serata ke muka, bilas dengan air jernih 15-20 minit kemudian. Untuk kesan yang lebih baik, anda boleh campurkan dengan susu dan madu.

1 bungkus boleh 3-5x pakai!

~SELAMAT MENCUBA!



Wednesday, June 12, 2013

BEDAK TANAKA ORIGINAL MYANMAR SALE


ASSALAMUALAIKUM.
SIAPA NAK BEDAK TANAKA ORIGINAL MYANMAR ???

SILA ORDER~

TANAKA POWDER ORIGINAL MYANMAR
110GM 

TANAKA 110GM ORIGINAL MYANMAR

:: sudah di update~
18/8 CLEARANCE STOK!!!
TANAKA NORA DANISH (LEMON)
-40GM-
HARGA : RM20 SM / RM25 SS!!
*2PCS=RM30SM/RM 35 SS
3PCS=RM40 SM/RM 45 SS

------------------------------------------------
TANAKA ORIGINAL MYANMAR
-110GM-
HARGA : RM25 SM / RM30 SS!!
*2PCS=RM35 SM/RM40 SS
3PCS=RM45 SM/RM50 SS

Bekas Pink - Rose
Bekas Putih-Jasmine
Bekas Cream- Ori Tanaka
Bekas Cream -Star Flower
Hijau tiada

*CAJ POS LAJU : RM6.00 SM/ RM9.00 SS
SMS SAHAJA
011 25 467 465

HARGA :

1 BEKAS RM35.00
2 BEKAS RM60.00
3 BEKAS RM80.00


ORDER : SMS SAHAJA : 011 25 467 465
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



TANAKA TaTe NORA DANISH

:: sudah di update~
18/8 CLEARANCE STOK!!!
TANAKA NORA DANISH (LEMON)
-40GM-
HARGA : RM20 SM / RM25 SS!!
*2PCS=RM30SM/RM 35 SS
3PCS=RM40 SM/RM 45 SS

------------------------------------------------
TANAKA ORIGINAL MYANMAR
-110GM-
HARGA : RM25 SM / RM30 SS!!
*2PCS=RM35 SM/RM40 SS
3PCS=RM45 SM/RM50 SS

Bekas Pink - Rose
Bekas Putih-Jasmine
Bekas Cream- Ori Tanaka
Bekas Cream -Star Flower
Hijau tiada

*CAJ POS LAJU : RM6.00 SM/ RM9.00 SS
SMS SAHAJA
011 25 467 465

HARGA :

1 BEKAS RM35.00
2 BEKAS RM60.00
3 BEKAS RM80.00



Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.



Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.
PERBEZAAN TANAKA ORIGINAL DAN TATE BY D.E.A

Perbezaan TANAKA POWDER yang ORI & TATE BY D.E.A 
Yang ORI ada stiker kat atas, itu direct dari Myanmar.
Yang TATE BY D.E.A, itu beli direct dari Nora Danish. Branding guna jenama company D.E.A.
Benda yang sama. Bekas, isi, khasiat, bau, kandungan. 100% sama!




Tuesday, June 11, 2013

BUSY? BUSY WITH MY SWEET MEMORIES ;)



ASSALAMUALAIKUM~






HUAAA!!! LETIH~ 

 MEI...
SUDAH BERLALU DENGAN TENANG :)

JUN...
KU BERHARAP, KAMU  SENTIASA DAMAI DENGAN KU ^_^




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Monday, June 03, 2013

LAST WEEK : FULL OF JOYS~


Assalamualaikum





minggu lepas yang ternyata membusykan.
lawatan dengan budak2 cemerlang sekolah menengah form 4 ;)

KISAH NAIK BAS~
naik bas nak dekat 10jam lebih
 sampai melaka dalam kul 930 pagi
dari melaka pergi langkawi 6.00 ptg..
bayangkan...
macam naik bas 24jam
sakit pinggang belakang..

ada jugak yang mesej.. yang sempat saya balas,
saya balas segera.. ada jugak saya balas TAPI bila sempat je..
TAK LARAT -____-
dalam keadaan pening,

ORDER?
saya just ambil order figure up sebab ada yang sudi mengeposnye..
sebab senang..
xpayah nk sibuk2 dengan free gift ke apa ke benda yang bercampur aduk..

lagi satu
sebab stok figure up memang banyak.. ;)

nak try figure up??
silakan~
was-was? baek xpayah~

ORDER UNTUK FIGURE UP OPEN 24 HOUR..HAHA

YANG LAIN MASIH TAK DAPAT SEBAB SAYA XDAPAT NAK URUSKAN SEMUA TU LAGI..

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~