like button

JUALAN MURAH 2016

Tuesday, February 12, 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"

hahaha..
update again!
upernya ak terjumpa segmen ramaikan follower paling latest ary nie! yes!
bye2 10/2012 n hello 02/2013 ;) errr.... yg 10/2012 pon sila lah ikut follow jgk ye... peace~
ok fine .. ak da bosan duk tgk follower ak y sekerat nie..
err tu pon ad 2 org y sama..
bila la nak bercambah cam tauge dalam mee sup ak nie~!
sooo sedihhh! huaaa..

sila klik ye ;)


di sini segalanye bermula maybe~
please follow  me n keep blogwalking n walking with each others ok~

ape lg? sila klik follow kt bahagian atas sebelah kanan laptop anda k~
jgn silap tekan pangkah warna merah tu sudah~ hehehe

TAMAT
31-12-2013

31 comments:

  1. thanks sudi join segmen ini :)
    Insya-Allah nanti ramai laa rakan blogger follow,ambik masa gak macam saya pun ambik masa yang lama untuk follower bertambah..hee~
    tak nak melalut panjang-2,jom tengok senarai peserta setakat ini :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama , done follow !
    http://sweetbabyblue.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam kenal =)

    Thanks follow. Sy dh follow balik. Follower ke-20 wuhuu! Lucky number hehe

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama.. done follow awk... jemput singgah balik yer kalau sudi..

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah + follow dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah...done follow u back...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  7. Salam..datang dari segmen yg sama
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

    Juga done follow awak

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan...
    done follow u back #33....
    Slamat bersegmen...
    (n_n)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. Kunjungan balas.. Thanks sb sudi singgah :) Zam dah lama follow sini ;))

    ReplyDelete
  12. salam ukhwah....
    dah blogwalking kat cni...
    jom blogwalking saya pulak
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum una was here, dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  14. salam kenal...mbalas kunjungan. follow cni!!
    http://meetmissza.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Wilma balas kunjungan Cik Siti ya ^_^
    Dah lama follow sini...

    http://www.duniawilma.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  16. Hanis dari segmen sama .Dah Follow sini .
    Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    ReplyDelete
  18. done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. Join segmen ni jugaaa !
    heh jom singgah blog saya :)

    http://eyradanstory.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  21. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  22. datang singgah sini dari segmen yang sama ..

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    btw done follow awak :)

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  24. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  25. Olla :) dari segmen yg sama, http://dreams-in-my-sleep.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html done follow u. follow me back yea :)

    ReplyDelete
  26. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  27. dari segment yg sama..

    jom join GA nie..cuma perlu comment.. http://www.sigadismerah.my/2013/04/simple-giveaway.html

    tq..

    ReplyDelete
  28. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  29. Dtg dri segmen yg same...Follow me back. :)

    http://iamdongholover.blogspot.com/2013/05/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  30. Done follow...
    dr segmen yang sama..:)
    http://vitaminaisyah.blogspot.com/2013/09/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~