like button

JUALAN MURAH 2016

Monday, November 11, 2013

JAMU PERAWAN NZ - NEW PACKAGING 2017


Assalamualaikum :)

JAMU PERAWAN NZ UPDATED!!

17/01/ 2017


READY STOCK!
TERHAD!
SIAPA CEPAT DIA DAPAT!
JAMU PERAWAN TETAP MENAWAN SEHINGGA SEKARANG!
JOM DAPATKAN SEGERA!😍

SMS SAHAJA 011 25 467 465


SIAPA TAHU JAMU YANG FEMES SEKARANG NI???

HAAAA!! NIE LAH DIA..
JAMU PERAWAN NZ
NEW IMAGE ORANG KATA..
TAPI KANDUNGAN DIA MAINTAIN MELETOPS!

sekarang yang 2015 tu


JAMU PERAWAN NZ BARU!!!
SESUAI UTK WANITA YG BERUMAHTANGGA ATAU YANG MASIH BUJANG (DARA).
 TIDAK SESUAI UTK WANITA MENGANDUNG ATAU DATANG BULAN.


JAMU PERAWAN NZ
60 BIJI

HARGA
1 BOTOL : RM35.00
POSTAGE : RM8 SM / RM11 SS

BELI 3 BOTOL
RM100
FREE POSTAGE :)

BELI 5 BOTOL
RM160
INCLUDE POSTAGE :)

KHASIATNYA ~
- merawat keputihan dan lendiran yg banyak
- menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan
selepas bersalin
- mengecutkan peranakan
- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
- melancarkan peredaran haid
- vagina akan berbau harum semulajadi
- Kencing Manis
- Darah Tinggi
- Gout
- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
- kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang
- anti jerawat
- dapat mengembalikan awet muda
- menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
- sengugut
- menambahkan tenaga batin
- memulihkan urat saraf
- merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
- merawat payudara ( KANSER )
- anti kanser
- sakit lutut
- kebas kaki tangan
- senak kembung
- angin medu
- lenguh sendi
- mengembalikan berat badan secara alami
- AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN

Ramuan Bahan Jamu Perawan
- Daun Mas Cotek
- Manjakani
- Nenas Batu
- Ibu Gamat
- Madu Lebah
- Akar Kayu Sari Rapat.

Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~
Sesuai juga untuk remaja dan dewasa.

UNTUK KESAN YG LEBIH KETARA, ELAKKAN HUBUNGAN KELAMIN PADA TIGA HARI PENGAMBILAN. SESUAI UTK WANITA YG BERUMAHTANGGA ATAU BUJANG. TIDAK SESUAI UTK WANITA MENGANDUNG ATAU DATANG BULAN.

CARA -CARA MAKAN & INSERT JAMUPERAWAN PIL

1 ~ Untuk merawat keputihan, lendiran yg bnyak berbau masam mkn 3-5 biji sehari slps mkn. insert sebiji jamu pil sebelum tidur dan cuci apabila bangun pagi.

2 ~ Untuk memontokkan sambil menjaga kecantikan dari dalam serta kemutan yg padat dan yg kuat mkn 4biji pagi dan mlm selepas mkn.

3~ Untuk ibu yg selepas melahirkan serta menyusu badan makan hanya sebiji jamu pil shj, jika tidak panas blh tambah 1bj lg. mkn selepas mkn.

4~ Bagi yg keguguran atau selepas pembedahan mkn 4-5biji pagi dan malam. selepas mkn.

5~Untuk menghilangkan dan memperkemaskan bibir faraj, rendam 2 -3biji di dlm air suam sehingga kembang dan cuci di bibir faraj dan dalam vagina.

6~ Untuk kepuasan seks, masukkan sebiji jamu pil di dalam faraj seboleh jari dan jgn kemut semasa insert dilakukan. Tuggu 1 - 2 jam pintu rahim akan mengecut, ketat dan laluan akan menjadi sempit, hubungan akan kembali seperti malam pertama. perawan yg menawan.

AMARAN!
 ANAK DARA JANGAN MEMANDAI NAK INSERT YE!!
JUST TELAN/MAKAN SAHAJA
..


TESTIMONI JAMU PERAWAN NZ
ADA 19 TESTIMONI KAT BAWAH NIE.. BACA LAH YE..

AMARAN :18SX 


Testimoni Jamu Perawan


Testimoni 1
Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

Testimoni 2
I dah makan your jamu for a week...so far..mmg bagus...badan xpenat...bangun pagi pun ok jer..before this..punya lah liat nak bukak mata kalau bgun pagi nak gi keje...tapi skrg automatic pgi mata dah bukak and badan dah tak letih lagi...
Bab masuk kat tutt...mmg ketat..kita sendiri bole rase...and agak kering...tapi...faham2 jela..kalau dah ketat and kering...so for me..cukup dgn makan jer..itu pun hbby ckp dah cukup ketat.

Testimoni 4
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak..tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume.

Testimoni 5
Akak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..

Testimoni 6
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 7
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye.

Testimoni 8
Spitfire Blackheart ~ betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy . thanks kak

Testimoni 9
Salam kak,
Saya nak bagi testimoni gak ni……heheheheh
Sebelum ni saya dah cuba mcm2 jenis jamu… mcm2 la… tapi semuanya x sesuai kot, sbb x ada perubahan apa2 pun. Tapi Jamu ni memang tip top.. sesuai sgt…
Nak start crita ni….. Masa saya dpt jamu tu saya tgh period, tapi saya star...t makan gak…darah kuar berketul2, ngeri gak la tapi dlm 3-4 hari gitu, tapi lepas tu lega sgt2…… keputihan pun dah x der, clear sungguh, x perlu nak pakai panty liner lagi…..
tapi part yg paling bestnyer…hehehe……jeng..jeng…jeng…..(18sx) memang powerzzzz giler jamu akak ni…..masa bersama hubby tu….hubby puji sungguh2 ..… dia kata persembahan memang mantopppp……macam malam pertama..nak terjah pun payah.…..yg part paling best tu, skg ni pantang tersentuh….kalau tersentuh nak on jer….….hahahahhah….. Jamu akak ni memang sesuai sgt la ngan saya…so lepas ni saya nak order lagi la……tungguuuuuuuu………
thanks yer kak, kerana menjanjikan setiap malam seperti malam pertama…hehehehe

Testimoni 10
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 11
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 12
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 13
jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 14
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ *NDR*

Testimoni 15
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 4/2/11 JUMAAT 11.00PM
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..

Testimoni 16
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 10.21PM
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 17
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 11.00PM
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hubby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
(NAMA DIRAHSIAKAN)18SX!!

Testimoni 18
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 10/2/11 KHAMIS
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 19
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 17/2/2011 khamis
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"




No comments:

Post a Comment

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~