like button

JUALAN MURAH 2016

Saturday, May 04, 2013

2BE GORGEOUS FIBER

ASSALAMUALAIKUM ;)
UPDATE!
SENARAI HARGA PRODUK LATEST
http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/08/senarai-produk-dan-harga.html

~READY STOCK!~ 

SILA ORDER LAJU-LAJU. ;)


HARGA PASARAN
2BE GORGEOUS FIBER (170GM)

RM45.90 (exclude postage)

So, kena tambah caj pos.
RM6 (S) / RM9 (S/S)
= RM51.90 SM / RM54.90 SS

2BE GORGEOUS FIBER (170g)
RM 51 (SM)
RM 54 (S/S)
(include postage!)

Untuk Order
SMS sahaja : 011 25 467 465



2BE GORGEOUS FIBER 
-produk minuman kesihatan, detoxifikasi, pelangsingan, memberi tenaga dan kecantikan.
-Sangat lazat dan BERKESAN.
2BE Gorgeous boleh diambil jika anda mengalami salah satu perkara ini.
Kalau xde apa2 masalah pun xpe..
Jadikan minuman kesihatan untuk sistem dalaman anda.


- BERPELUH & BERBAU :
dalam badan ada asid urik yang berlebihan.

- KUDIS, JERAWAT & BISUL :
banyak lemak tidak larut dalam air.

- KULIT GATAL & MERUAM :
terlalu banyak ambil supplement, ubat @ makanan yang tidak sihat.

- KULIT LUKA & BERAIR :
banyak racun/ toxin/ lemak larut d
alam badan.
-RAMBUT GUGUR
- ginjal yang lemah.




2BE GORGEOUS FIBER merupakan gabungan daripada buah-buahan yang terbaik seperti super fruit, sayuran, serat, madu, mutiara, kekacang dan bahan organik yang lain. Produk ini dihasilkan bagi membantu wanita @ lelaki yang mementingkan kesihatan tubuh badan.
Tujuannya ialah untuk mendapatkan kesan yang terbaik dan maximum daripada supplement yang diambil dan membantu mendapatkan khasiat organik yang lengkap.





HARGA PASARAN 2BE GORGEOUS FIBER

RM45.90 (exclude postage)
So, kena tambah caj pos.
RM6 (S) / RM9 (S/S)


2BE GORGEOUS FIBER

RM 51 (S)

RM 54 (S/S)

(include postage!)
Untuk Order
SMS sahaja : 01125467465



2BE GORGEOUS FIBER boleh dijadikan makanan gantian untuk diet yang lebih teratur.
Fiber ini BUKAN UBAT, tetapi bantuan makanan tambahan organik yang dapat membantu anda yang bermasalah kesihatan.



eeeuuuuww~
 macam2 ada dalam kolon.. ;(

2BE GORGEOUS FIBER merupakan produk detox yang lazat dengan formula yang terbaik di MALAYSIA. 
Sebelum anda mengambil apa-apa jenis supplement/ ubat, digalakkan mengambil 2BE GORGEOUS FIBER bagi tujuan detoxikasi iaitu membuang toxin yang ada dalam badan.



2BE GORGEOUS FIBER -150G-


CARA PENGAMBILAN YANG SANGAT MUDAH, 

MENGIKUT MASALAH YANG DIALAMI.



1) SEMBELIT

-  1 scoop 2Be Fiber + 1 cawan air suam (120ml)

sebelum sarapan dan sebelum tidur

2) PELANGSINGAN

- 1 1/2 scoops + 1 cawan air suam (120ml)

-minum setiap pagi sebelum sarapan.

3) CUCI DARAH/ SEMBELIT/KECANTIKAN
- 1 scoop 2Be Fiber + 1 cawan air suam (120ml)

- minum sebelum tidur, SETIAP HARI.

4) DETOX

- 1 scoop 2Be Fiber + 1 cawan air suam (120ml)

- minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA



2BE GORGEOUS FIBER NIE TAHAN SELAMA MANA?
Berdasarkan pengambilan yang saya ambil
2x sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur)
so, genap2 seminggu, da habis. hehe


- 2 HARI SEKALI TAHAN SATU BULAN,
- SATU KALI SEHARI TAHAN 2 MINGGU,
- 2X SEHARI TAHAN SEMINGGU
.




ANTARA KELEBIHAN 2BE GORGEOUS FIBER :
-membantu membuang toxin dalam badan,
-menyihatkan dan mencantikan kulit,
-membakar lemak,
-mencuci darah,
-membersihkan kolon,
-menghilangkan lebihan gula dalam badan,
-menguatkan rambut, tulang, gusi dan gigi,
-dapat mengurangkan masalah sembelit,
-menjadikan badan lebih bertenaga,
-merendahkan kolestrol dalam darah,
-tinggi dan kaya dengan anti oxidant,
-mengandungi lecithin yang baik untuk pembakaran lemak,
-serbuk mutiara yang baik untuk detox dan memutihkan kulit,
-mengandungi gabungan kekacang seperti badam



HARGA PASARAN 2BE GORGEOUS FIBER

RM45.90 (exclude postage)
So, kena tambah caj pos.
RM6 (SM) / RM9 (S/S)


2BE GORGEOUS FIBER

RM 51 (S)
RM 54 (S/S)
(include postage!)


Untuk Order
SMS sahaja : 01125467465


P/S: SAYA SENDIRI DAH TRY FIBER NIE.. MEMANG TERBAIK.
( sy order & try sebab badan dah kalis dengan figure up.. ternyata!)
SO, SAYA NAK ANDA JUGA RASA YANG TERBAIK..
RUGI SAPA YANG XCUBA..
LAGI2 PADA ORANG YANG AMBIL BANYAK SUPPLEMENT/UBAT
MEMANG SESUAI SANGAT2!


No comments:

Post a Comment

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~