like button

Sunday, May 19, 2013

CARA PENGGUNAAN AURASLIM SHAKE DAN AURASLIM ICY COOL SHAPING GEL



AURASLIM SHAKE!

CARA PENGAMBILAN : 
Bancuh 2 scoop Aura Slim Shake dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan : 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan


UTK HASIL YANGG LEBIH BAIK
 GUNA BERSAMA DENGAN AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL
>>  lotion pelansingan yang rasa nyaman & sejuk bila diguna ;)


APA ITU AURASLIM SHAKE 4 IN 1?
 [ DETOX, BURN, SLIM, SHAPE ]
Maksudnya? haaa.. kat bawah nie..sila baca ye~


1. DETOX
Perkataan Detox adalah dari perkataan “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. BURN
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

3. SLIM
 You’ve heard the saying: "An apple a day keeps the doctor away" and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."
Baru lah diet akan berkesan!

4. SHAPE
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan 'shape'kan tubuh anda. Maksudnya, dalam auraslim nie ada satu bahan macam gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.



RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

CARA PENGAMBILAN : 
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum

Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan


NOTE : 
IF AMBIL AURAWHITE BOLEH KE AMBIL AURASLIM SHAKE ?? 

BOLEH! 
TETAPI SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, 
DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIL AURAWHITE 


INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY , CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED

AMARAN!
PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN
DILARANG SAMA SEKALI UTK
PREGNANT MOMMY & BREASTFEEDING




AURASLIM ICY COOL SHAPING GEL
AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL
PACKAGING  YANG AWESOME, KESAN YANG MENAKJUBKAN.

SURE ANDA SGT2 SELESA MEMAKAI NYA

♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. Apa itu lifting system?
Lifting system ni lah YANG berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.


♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, dan bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural sangat-sangat

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yang paling dalam, dan dapat membentuk pigmen kulit yg baru!

Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
Apa thermo ais ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead of burning your skin! dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu menyerap lebih banyak oksigen. Bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit akan jadi lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. melekit ke tak? mestilah xmelekit syggg. lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperlu nk skrub2 dah. bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut,
jadi

NAK KURUS BUKAN LAGI MUSTAHIL!

TERBUKTI BERKESAN ! LAIN DARI YANG LAIN !!

FUNGSI UTAMA :
+ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
+ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
+ Menurunkan berat badan
+ Membekalkan oksigen kepada kulit 
+ Mengurangkan selulit
+ Membantu masalah rekahan di tumit kaki
+ Mengempiskan perut
+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
+ Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
+ Mengurangkan stretch mark
+ Tidak melekit & lebih selesa
+ Menghilangkan sel-sel kulit mati
+ Kesegaran terasa pada setiap sapuan
+ Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
+ Membentuk tubuh badan ideal
+ Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
+ Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan
kegunaan yang konsisten.
+ Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh
+ Efektif untuk mereka yang dalam pantang
+ Anda Pasti Jatuh Cinta Dengannya !!


PRODUK? BAKAL MENYUSUR 2 HARI LAGI MAYBE ;)

No comments:

Post a Comment

- anything :) -

Pages

nombor tracking

weee! :)

poll 2.0

Speechless

Speechless
true! words and tears were nothing to describe it!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

not fat but heavy built

not fat but heavy built

only u

Daisypath Anniversary tickers

you and me


PEMBAYARAN MELALUI

cimbclicks

cimbclicks

m2u

PERHATIAN!

PERHATIAN!

~blogger walking n talking~