like button

Wednesday, September 24, 2014

SALE UNDER CONSTRUCTION

BLOG UPDATES!!

JUALAN MURAH, JUALAN AKHIR BULAN, JUALAN HARI-HARI, JUALAN LANGSUNG, SALE 2014, SALE BULAN SEPEMBER, SALE MURAH, MACAM-MACAM ADA~
SALE SEMPENA GAJI PON BOLEY.. JEMPUT BELI SEMUA :)



!SALE UNDER CONSTRUCTION!

Setelah sekian lama blog ni tidak ku update… sekarang baru ada masa nak update…
OK! NAK BUAT SALE LAH~


harga kat bawah nanti ada yang murah dari harga jualan dan ada juga harga macam biasa.


KALAU NAK MIX BARANG 5 PRODUK SAHAJA...
*kalau nak borong 10pcs produk yang sama tu ok lah..tu lain cerita..

SEKALI LAGI... POSTAGE IKUT BERAT YE :)
*kalau yang berat-berat tu, harga postage lain ye. Harap customer faham*
*kalau yang ringan-ringan tu saya boleh consider lagi*

produk sebelum ni ada produk yang tak ada, sekarang dah ada.
Yang dulu ada, sekarang dah tak ada…

Dan sekarang ku saja-saja nak buat “sale” sempena blog ku yang “under construction” nie…

macam pelik je bunyik tapi takpe,, janji ku buat sale…


SELAMAT MEMBELI YE :)
*** detail dan gambar produk tak ada lagi,
hanya mampu bagi senarai produk dan harga…
so, mohon google sendiri ye..heee
sekian terima kasih….




SEBARANG PERTANYAAN SILA SMS SAHAJA..
SEBARANG PANGGILAN DAN LAIN2 TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI.. 
HARAP MAKLUM :) SMS SAHAJA YE~


SMS SAHAJA : 011 25 467 465- CIK SITI

SALE UNDER CONSTRUCTION

setelah sekian lama blog ni tidak ku update… sekarang baru ada masa nak update…
OK! produk sebelum ni ada produk yang tak ada, sekarang dah ada. Yang dulu ada, sekarang dah tak ada… Dan sekarang ku saja-saja nak buat “sale” sempena blog ku yang “under construction” nie…macam pelik je bunyik tapi takpe,, janji ku buat sale…
SELAMAT MEMBELI 
*** detail dan gambar produk tak ada lagi, hanya mampu bagi senarai produk dan harga… so mohon google sendiri ye..
sekian terima kasih….

harga kat bawah ada y murah dari harga jualan, dan ada juga harga macam biasa.
POSTAGE IKUT BERAT YE 
*kalau yang berat-berat tu, harga postage lain ye. Harap customer faham*
*kalau yang ringan-ringan tu saya boleh consider lagi*

SENARAI PRODUK
“SALE UNDER CONSTRUCTION”


PRODUK PENCERAH / KESIHATAN
AURAMEN TURBO ~ RM150 FREE POSTAGE (n/p: RM180)
AURAWHITE BUBBLY ~ RM75 FREE POSTAGE (n/p: RM90)
AURAWHITE 900000MG ~ RM130 FREE POSTAGE (n/p: RM150)
AURAWHITE STEMCELL *SPECIAL EDITION ~ RM170 FREE POSTAGE (n/p: RM180)

BVR COLLAGEN (BVRC) ~ RM70 INCLUDE POSTAGE (n/p: RM76)
BELLEZA PUTIH BAK SNOW WHITE ~ RM130 FREE POSTAGE

CATHY CHOO SHOWER GEL 24K AKTIVE GOLD 750ML ~ RM50 (n/p: RM80++)
*borong cathy choo 24k : 5~10 : RM35/perbottle (BERAT TIMBANG: EXCLUDE POSTAGE)

DIANZ VITAMIN C & E : RM80.00 FREE POSTAGE
2 BOTOL DIANZ VIT C & E : RM150 FREE POSTAGE
COMBO FLORAL MASK + DIANZ VITAMIN C&E: RM110 *INCLUDE POSTAGE

EMILAY WHITENING/COLLAGEN ~ RM35/SEBOTOL
 (*3BOTOL: RM90 INCLUDE POSTAGE)

EMMA PEARL WHITENING BODY CREAM ~ RM40 (n/p: RM50)
(*3BOTOL : RM110 INCLUDE POSTAGE)

HARUM MALAM ~ RM33/SEBOTOL *EXCLUDE POSTAGE 
(* 3BOTOL : RM95 INCLUDE POSTAGE)

IBU PUTIH 20GM ~ RM30 FREE POSTAGE (n/p: RM40)
IBU PUTIH STRAWBERRY 20GM ~ RM30 FREE POSTAGE (n/p: RM40)
IBU PUTIH COLLAGEN DRINK ~ RM60 FREE POSTAGE (n/p: RM70)
IBU PUTIH LIP MASK 20GM ~ RM30 FREE POSTAGE (n/p: RM40)
IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE ~ RM110 FREE POSTAGE 
(n/p: RM120 SM /RM130SS)

INAYAH BOOSTER ~ RM135 FREE POSTAGE (n/p: RM150)
K COLLY ~ RM135 *INCLUDE POSTAGE (n/p: RM169)
NIKKO PLACENTA WHITE ~ RM80 FREE POSTAGE (N/P: RM90) - (SOLD OUT)

PATI IBU PUTIH JANNA LAWA NEW PACK ~ RM85 FREE POSTAGE
JANNA LAWA ICE CREAM SOAP ~ RM85 FREE POSTAGE

RADIGLOW~ RM130 INCLUDE POSTAGE (NAK HABISKAN STOK ;)
RADIANCE SIGNATURE ~ RM160.00 (n/p : RM180)
SELFIE SKINCARE by PERLA ~ RM69
SET WIS PUTIH ~RM90 FREE POSTAGE ~ (n/p: RM110)
WIS PUTIH SERUM SIMEN 30ML ~ RM60 INCLUDE POSTAGE (n/p :RM65)
SATIN SKINZ PREMIUM ~ RM160 SM/RM165 SS *FREE POSTAGE (N/P: RM180)
SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN (2JAR +KAWAII PIL) ~ RM160 SM/RM170 SS 
*FREE POSTAGE
LYANAZ : 7 DAYS WHITENING JUICE : 6BOTOL (1BLN) ~ RM110 FREE POSTAGE

ARBUTIN SET
SABUN ARBUTIN 70GM ~ RM20.00 *EXCLUDE POSTAGE
SCRUB ARBUTIN 30GM~  RM20.00 *EXCLUDE POSTAGE
SERUM ARBUTIN ~ RM25 *EXCLUDE POSTAGE
1SET SET COMBO MAGIC WHITENING ALPA ARBUTIN SKIN WHITE IN 7-14 DAYS (Sabun+Scrub+Serum) : RM65 SM / RM80 SS *INCLUDE POSTAGE


PRODUK FROM NZ
NZ FEMININE FRESH : RM55.00 * EXCLUDE POSTAGE
NZ JAMU PERAWAN 60BIJI : RM35.00 *EXCLUDE POSTAGE
NZ SCRUB MISS V NEW LOOK RM35.00 * EXCLUDE POSTAGE

PRODUK MASKER  MUKA DAN MATA
MISTINE : EGG MASK / HONEY  / MUD RM20 *INCLUDE POSTAGE
FLORAL MASK DIANZ :  RM39.90 *EXCLUDE POSTAGE
LIP GOLD MASK / EYE GOLD MASK RM1.20/PC *EXCLUDE POSTAGE
- 100 PCS : RM90.00 SM/RM95.00 SS *FREE POSTAGE

SHESEIDO BLACK,WHITE,NATURGO/EYE MASK/LIP MASK
50PCS RM50.00 SM/55.00 SS *FREE POSTAGE
100 PCS : RM90.00 SM/RM95.00 SS*FREE POSTAGE

PRODUK MAKE UP
BENEFIT 3 IN 1~  RM30 FREE POSTAGE (N/P: RM40)
FEEL VOGUE (NATURAL/BEIGE) ~RM65 FREE POSTAGE
MOLLYS DOLL FOUNDATION (SOFT LIGHT / BEIGE)~ RM50 FREE POSTAGE
VDL TINT BAR TRIPLE SHOT  (PINK / RED/ PEACH) LIPBALM~  RM40 FREE POSTAGE
VARIABLE Y - MASCARA ~RM25 FREE OSTAGE

PRODUK KURUS
2BE GORGEOUS FIBER~ RM40 FREE POSTAGE 
BELVYA : RM80 FREE POSTAGE
D’TRIM ~ RM75 FREE POSTAGE (N/P: RM90)
GARCINIA BURNER 30 CAPS~ RM110 FREE POSTAGE (N/P : RM130)
INAYAH BOOSTER ~ RM130 FREE POSTAGE (n/p: RM150)
MSV BOTANICAL SLIMMING RM75.00 INCLUDE POSTAGE (N/P : RM90++)

OPA SNOW COFFEE ~ RM 60
OPA SNOW CLASSIC ~ RM 60
2 BOTOL OPA SNOW ~ RM100
3 BOTOL  OPA SNOW~ RM140

OVISPA :  RM90 FREE POSTAGE ( N/P: RM95)
ROYAL DETOX PLATINUM (20SACHET) : RM110 FREE POSTAGE
2BOX ROYAL DETOX PLATINUM : RM210 FREE POSTAGE
3BOX ROYAL DETOX PLATINUM : RM300 FREE POSTAGE
TUMMY PATCH 1.50/PC EXCLUDE POSTAGE / 50PCS : RM60 FREE POSTAGE
VENE SLIMMING LOTION RM90.00 (N/P : RM100)

PRODUK GEMUK
VITAMIN GEMUK/ WEIGHT GAIN~  RM50 INCLUDE POSTAGE

PRODUK UNTUK PAYUDARA
KWHITE38 : RM90 FREE POSTAGE (N/P : RM120)
LADY SECRET BUST UP : RM160 FREE POSTAGE ( HARGA PROMO: RM180)
MILKY G : 1BOX - RM 90 / 2BOX - RM180 / 3BOX - RM240 / 6BOX- RM430
SECRET BUST UP PUERARI MIRIFICA (SEBULAN) : RM130 FREE POSTAGE (N/P : RM136)
6KOTAK SECRET BUST UP: RM570 FREE POSTAGE!
THANYAPORN : RM50.00 FREE POSTAGE
ZOFEA * GIFT PILL BREAST : RM170 SM/ RM180 SS FREE POSTGE (N/P: RM180SM)

:: REGE YANG SAYA BAGI MEMANG DAH MURAH DAN BERPATUTAN DENGAN PASARAN SEMASA..SIAP FREE POSTAGE LAGIIII~
 NAK MURAH JUGAK??? SMS JE SAYA~ HEHE 
IN SHA ALLAH SAYA BAGI REGE LAIN..::



SEBARANG PERTANYAAN SILA SMS SAHAJA.. SEBARANG PANGGILAN DAN LAIN2
TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI.. 
HARAP MAKLUM :) SMS SAHAJA YE~


SMS SAHAJA : 011 25 467 465- CIK SITI









Pages

nombor tracking

weee! :)

poll 2.0

Speechless

Speechless
true! words and tears were nothing to describe it!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

not fat but heavy built

not fat but heavy built

only u

Daisypath Anniversary tickers

you and me


PEMBAYARAN MELALUI

cimbclicks

cimbclicks

m2u

PERHATIAN!

PERHATIAN!

~blogger walking n talking~