like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, June 15, 2016

TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1. HILANGKAN DAKI DENGAN LANGKAH MUDAH DAN BERKESAN!!!


Assalamualaikum.. Salam Ramadhan :)

Raya dah nak dekat.. daki masih berbakul?
Nak cerahkan part yang gelap?

"Haa tu diaa..putih kau..kau ade cik jah? cik kiah? Kikiki.
takde kan..macam mane nak ade kalau muka saje putih
 tapi siku lutut celah pat pat sikut lipat hitam berdaki 😜😜.."


Jangan risau..toner peluntur daki kan ade..sekarang kalau nak putihk ta payah susah..guna saje toner peluntur daki 3 in 1..berkesan dalam 1 minit sahaja..testimoni bukan tipu..bukan edit..bukan bayar tapi kerelaan pembeli bila dah puas hati. Dengan senang hati dia kongsi hasil penggunaan..
Dengan toner peluntur daki anda tak perlu risau lagi..
Cuma titis dan sental sahaja..sekali guna dah cerah..


TONER PELUNTUR DAKI 3IN1.
PELUNTUR DAKI TERBAIK 2016!


JOM HILANGKAN DAKI-DAKI PADA TUBUH BADAN
 SEBELUM KETIBAAN HARI RAYA NANTI.. :)



Nak Bermanja Tapi Kulit Berdaki?😣
Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..
set hilangkan kulit gelap, kusam dan berdaki..
Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit😘😘

HARGA TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1
RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE :)


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!
PELUNTUR DAKI YANG TERLARIS DIPASARAN!!!



Mengandungi :
1.Toner peluntur
2.Under arm scrub
3.Bleaching cream

Fungsi Utama :
👍Membantu menghilangkan daki pada bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
👍Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
👍Hasil dapat dilihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
👍Menghilangkan hitam-hitam yang tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha, leher dan siku
👍Menghaluskan dan mencegah kulit pecah-pecah pada siku kaki.

Diperbuat daripada :
- Ekstrak betik
- minyak zaitun
- tawas
- olive oil



HARGA TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1
RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE :)


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!
PELUNTUR DAKI YANG TERLARIS DIPASARAN!!!




Petua nak hilangkan daki?
Jangan lupa
titik-titik sental
sental-sental putih.
Laku keras macam batu.






Mengandungi :
1.Toner peluntur
2.Under arm scrub
3.Bleaching cream




CARA MENGGUNAKAN TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1




Cara guna :
1) Sapukan TONER PELUNTUR DAKI sebelum mandi,bersihkan tempat berdaki menggunakan kapas
2) Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi

3) Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain..


TESTIMONI
TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1


Perrgh terbaik !! Testimoni ta minta tp dapat..produk baik bagus berkesan memang begini..testimoni pengguna seakan ta putus setiap hari..ha la..pengguna da semakin ramai..bila da guna puas hati dengan sendiri sudi share testimoni..



Barang baik tak perlu nak cerita panjang..testimoni dah cukup untuk buktikan toner peluntur daki bukan produk low class!..
Beza tangan kiri dan kanan..sebelum guna dan selepas guna..
DIINGATKAN!!!
Tiada unsur penipuan testimoni untuk lariskan produk..
tiada yang benar melainkan yang benar-benar belaka..



"Haa tu diaa..putih kau..kau ade cik jah? cik kiah? Kikiki.
takde kan..macam mane nak ade kalau muka saje putih
 tapi siku lutut celah pat pat sikut lipat hitam berdaki 😜😜.."
Jangan risau..toner peluntur daki kan ade..sekarang kalau nak putihk ta payah susah..guna saje toner peluntur daki 3 in 1..berkesan dalam 1 minit sahaja..testimoni bukan tipu..bukan edit..bukan bayar tapi kerelaan pembeli bila dah puas hati. Dengan senang hati dia kongsi hasil penggunaan..


Produk baik ta perlu hurai panjang..
Testimoni tak perlu upah orang tu upah orang ni untuk 'kaburi' mata pembeli!
Daki yg terkumpul setelah guna toner peluntur daki..
Baru sekali guna..


HARGA TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1
RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE :)


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!
PELUNTUR DAKI YANG TERLARIS DIPASARAN!!!

CUBA LAH SENDIRI. BARU TAHU :)
SELAMAT MEMBELI.

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~