like button

JUALAN MURAH 2015

Monday, June 29, 2015

RED BELLA : WHITENING AND SLIMMING BODY WASH (RBWS) 100% ORIGINAL



Bismillah..
Assalamualaikum Gojes  :)

chantekgojes nak share satu produk kepada gojes-gojes yang 
nak kurus dan putihkan kulit tapi tak nak ambil supplement atau ubat kurus yang macam-macam...

haaa~ menarik tak?? hehehhe

ce tengok kat bawah nie~


Anda menghadapi masalah

Kulit kering ?
Ketiak, leher & celah paha yg gelap ?
Kulit badan yang tidak sekata ?
Jerawat badan ?
Kulit badan gelap dari muka ?
Lemak yang tidak diingini ?
Angin di dalam badan ?


RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH





HARGA REDBELLA
RM68 SM / RM78 SS

NAK HARGA LESS KAT BAWAH??
RM65 SM / 75 SS*
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
*SABAH SARAWAK ADD POSTAGE : RM5
SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG
- STOK ADALAH TERHAD OKAY :) -



KELEBIHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH



- Mencerahkan kulit
- Memecahkan lemak-lemak
- Menganjal dan melembapkan kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Bantu atasi masalah tona kulit tidak sekata
- Hilangkan hitam tengkuk, ketiak dan celah paha


BAHAN-BAHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
~ Aqua
~ Sodium Laureth Sulphate
~ Concamidopropyl Betaine
~ CDE
~ Sodium Lauryl Sulphate
~ Glycerin
~ Ethylene Glycol Monostearate
~ Xantalgosil C
~ Algisium C
~ Hyaluronic Acid
~ Vitamin E
~ Fragrance
~ Polyquat 7
~ Citric acid
~ Preservative


Anda menghadapi masalah..

> Kulit kering?
> Ketiak, leher & celah paha yg gelap?
> Kulit badan yang tidak sekata?
> Jerawat badan?
> Kulit badan gelap dari muka?
> Lemak yang tidak diingini?
> Angin di dalam badan?




RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SANGAT SESUAI UNTUK :-

- Hilangan rekahan pada tumit kaki
- Melembapkan kulit badan
- Mencerahkan kulit badan
- Masalah kulit badan (gatal2, jerawat dan panau)
- Pecahkan lemak yang tidak diingini
- Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu pecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan

CARA PENGGUNAAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

~ Picitkan, buihkan dan sapu pada badan yang basah
~ Urut perlahan2 pada bahagian yang bermasalah
~ Biarkan 2 minit dan bilas
~ Gunakan setiap kali anda mandi
~ 450 ml
(Tahan selama 2 bulan jika guna 2 kali sehari)





 SOALAN LAZIM RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

Ramai yang tanya kandungan Red Bella Body Wash yang boleh menolong kuruskan dan putihkan  ni taw~..

. Bahan-bahan Red Bella Body Wash terdiri daripada :

Sodium Laureth Sulphate (SLS)
Ia bertindak lebih lembut ke atas kulit, tidak meninggalkan kesan iritasi dan tidak mendatangkan kesan sampingan. Kesan paling ketara ialah iritasi kulit terutamanya pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. SLS bekerja membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit.

Algisium C
Sangat efektif bagi memecahkan lemak-lemak degil (perut, pinggang, paha). Menghilangkan parut hitam di perut, mengawal kolagen agar tidak susut dengan ketara apabila semakin berumur serta menghilangkan kedutan di perut.

Hyaluronic acid
Berkesan untuk menambahkan kelembapan kulit menjadikan kulit nampak lebih cantik berseri, lebih-lebih lagi untuk kulit yang matang. Selain itu, hyaluronic acid ni adalah stimulating agent untuk sintesis kolagen, maka pentinglah adanya hyaluronic acid ni kalau kita ambil supplement collagen.

Aqua
Fungsinya berhubungan dengan bahan detergent yang berfungsi baik bila bercampur dengan air.

Polyquat
Membuat kulit menjadi lebih halus selembut bayi.



TESTIMONI RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH






JOM LAH CUBA RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SEKARANG
SMS SAHAJA : 011 25 467 465
UNTUK DAPATKAN POTONGAN HARGA.


weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~