like button

JUALAN MURAH 2016

Tuesday, January 17, 2017

KING OF PEARL (KOP) : PRODUK KECANTIKAN BERASASKAN MUTIARA. RECOMMENDED!

Bismillah.


Assalamualaikum Gojes!


Lama tak update blog.. 

Bz memanjang tapi sms pertanyaan tentang produk tetap open 24jam.hahahah!


Dah masuk 2017 ni, semua orang nak cantik, nak gebu, nak putih, nak cerah kan??? 

Murah tu semestinya, tapi yang paling penting ORIGINAL DAN BERKESAN!


Chantekgojes ada produk terbaru! Meletops! Memang viral pasal produk mutiara ni taw!

Viral bukan sebarang viral tapi produk viral ni betul2 berkesan! Serioussss uolllls! 

Sebab tu chantekgojes nak recommend kat Gojes semuaaa..


Chantekgojes pon tengah cuba juga.. 

Moga istiqomah..hahaha sebab banyak sangat produk bagus2 kat luar sana.. 

Tapi tergoda dengan KING OF PEARL (KOP)

REVIEW NANTI LEPAS HABIS SEBOTOL K.


Apa2 boleh sms sahaja 011 25 467 465 untuk pertanyaan.. :)

Kalau lambat reply tu, mungkin tengah buat kerja lain.. Heheh


Lebih Yakin dengan King Of Pearl



Supplemet 100 peratus berasaskan kapsul mutiara yang diimport uols..


Ramai dah berjaya..


Jangan tunggu lagi sementara kami berikan anda harga PROMOSI!!





Sms sahaja chantekgojes : 011 25 467 465






APA ITU KING OF PEARL (KOP)


ANDA ADA MASALAH KULIT KUSAM?

WAJAH TIDAK BERMAYA?

KERING?

GELAP?

TIDAK GEBU?

PUAS GUNA PELBAGAI SKINCARE TAPI

TAK BERKESAN??


KING OF PEARL ADA JAWAPANNYA.

SEGALA

PERMASALAHAN BERKAIT KULIT MAMPU DI ATASI DENGAN

 KING OF PEARL!! PASTIKAN ORIGINAL!!!


HARGA ASAL KING OF PEARL (KOP)

RM49.90!

EXCLUDE POSTAGE

(RM8 SM / RM11 SS)


SEKARANG TENGAH PROMOSI!

RM45 SM!

INCLUDE POSTAGE DAH TAW! :)

Dan FREE KRIM MUTIARA! 



CEPAT DAPAT SEGERA YE.. 

BUAT MASA SEKARANG READY STOCK.

JANGAN TERKEJUT KALAU GOJES2 SMS STOK TIBA2 TAK ADA STOK SEBAB LAKU HABISSS!


18/01/2017

STOK MASIH BANYAK 😍. 


King Of Pearl ialah sejenis kapsul yang dirumus khas dalam membantu kecantikan

 luaran dan dalaman dengan kesan pantas !!!. 


Bahan kandungan 

King Of Pearl adalah 100% pure pearl dan yang paling penting dari organik!!!.

 Produk ni sesuai untuk lelaki dan wanita. 


Tunggu apa lagi??!! Jom dapatkan

 produk terbaru yang super duper terhangat di pasaran nie sekarang!!!.




JANGAN TUNGGU LAGI!! 

Jom cantik flawless gebu dengan King Of

Pearl!!!!!.

Pencerahanan Maksima dengan kadar Minima dan yang paling penting 

selamat untuk semua.

Uolss kene tau rahsia King Of Pearl nie..SPECIAL SANGAT 

sebab kami dah upgrade King Of Pearl yang berfungsi melindungi kulit drpd sinaran 

UV, kaya dengan serat, antioxidants dan tinggi dengan vitamin B okaysss.Dia punya

RESULT sangat mencantikkan kulit kita uolls!

Memang berkesan.


King Of Pearl

 mutiara asli FENOMENA PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU!!.



KELEBIHAN & KEBAIKAN

KING OF PEARL


Membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.

Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.

Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori.

Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah.

Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah.

Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah

 jerawat & jeragat.

Membantu menyahtoksikkan sistem badan.

Sesuai untuk lelaki dan wanita.



CARA PENGAMBILAN

KING OF PEARL


2 hari sebiji sebelum makan.

Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.

Untuk keberkesanan yg berkesan & terkesan!!

Buka kapsul.

Kemudian masukkan serbuk mutiara ke dlm segelas air berisi 250 ml. 

Shake/kacau kemudian baru diminum.

Biar dalam masa 10 minit baru teruskan untuk makan.



TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT

WAJAH YANG SIHAT


Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 

kimia yang boleh merosakkan muka anda.

Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan

 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.

Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 

boleh disapu pada lengan dan leher.

Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan

 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.

Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 

madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit

 sebelum tidur dan bilas dengan air.

Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker

 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.

Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 

pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.

Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 



King Of Pearl produk 100% ASLI ORIGINAL!!!



PANTANG LARANG KING

OF PEARL


Untuk hasil yang baik

Amalkan gaya hidup sihat

Kurangkan makanan tidak berkhasiat

Lemak tinggi

Berminyak

Minuman keras

Minuman bergas

Kami doakan anda hasil yang terbaik.



Apa2 sms sahaja chantekgojes okiehh


chantekgojes.blogspot.com

011 25 467 465





TESTIMONI KING OF PEARL (KOP)




Jeragat semakin berkurangan



Tak jeles keeee? Chantekgojes jeles tengok..

Moist je nampak kulit dia.


Dah cantik, tapiii makin cantikkkkk! :)


Customer ni dah putih berbanding chantekgojes...huhuhu

Tapi kulit dia makin lembuttt..woww!










Testimoni King of Pearl ni Chantekgojes dapat daripada group. Perkongsian bos dan rakan2 yang lain.. ^_^


HARGA ASAL KING OF PEARL (KOP)

RM49.90

EXCLUDE POSTAGE

(RM8 SM / RM11 SS)


SEKARANG TENGAH PROMOSI

RM45 SM

INCLUDE POSTAGE DAH.

DAN FREE KRIM MUTIARA.


CEPATTTTTT.. SEBELUM KEHABISAN STOK!😘

2 comments:

  1. salam.. time piried blh ambil tak kop ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu ambil masa period. Sebab hormon tidak dtabil, jadi tidak beri apa2 kesan. :)
      Boleh consume semula selepas period.

      Delete

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~