like button

JUALAN MURAH 2016

Tuesday, August 20, 2013

SOALAN MENGENAI ADVANCE SLIM

CARA PENGGUNAAN ADVANCE SLIM 

Minum ADVANCE SLIM sehari sekali sebelum sarapan, jika hendak ambil dua (2) kali sehari, ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam. 

Bancuh ADVANCE SLIM bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta, pastikan minum air masak 4 litre sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

Soalan Lazim :

Q: Bila boleh lihat kesan penggunaan ADVANCE SLIM ini?
A: Kesan penurunan berat badan berbeza mengikut individu. Kebanyakkan pengguna mengalami penurunan 3kg-9kg berat selepas pengambilan produk untuk hanya 1-3 minggu. Untuk hasil yang maksimum, kami syorkan bahawa anda terus mengambil ADVANCE SLIM untuk 5-6 bulan bersama-sama panduan yang kami sertakan.


Q: Adakah dengan bersenam, berat badan akan lebih cepat turun?
A: YA! Sudah tentu, sedikit senaman boleh membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan lebih cepat.

Q: Adakah ADVANCE SLIM selamat?
A: ADVANCE SLIM mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.

Q: Siapakah yang sesuai mengambil ADVANCE SLIM 
A: Mereka yang mempunyai masalah berat badan , (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun keatas.

Q: Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil ADVANCE SLIM 
A: Pesakit jantung dan darah tinggi yang kronik.

Q: Berapa lama perlu saya mengambil ADVANCE SLIM? 
A: ADVANCE SLIM 100% semulajadi dan anda boleh mengambil ia selagi anda mahu. Walaupun selepas mencapai berat badan anda kehendaki, anda boleh terus mengambil untuk membantu mengekalkan berat badan anda atau untuk membantu mengawal metabolisme anda.

Q: Setelah saya mencapai berat badan ideal saya, jika saya berhenti menggunakan ADVANCE SLIM, adakah berat badan saya akan menaik dengan mendadak?
A: Ia tidak akan kembali kepada keadaan sebelumnya . Ia mungkin akan kekal lebih baik daripada sebelum ini jika anda mengekalkan gaya hidup biasa anda dan tabiat makan yang sihat.

Q: Bagaimanakah cara penggunaan ADVANCE SLIM?
A: Minum ADVANCE SLIM sehari sekali sebelum sarapan, jika hendak ambil dua (2) kali sehari, ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam. Bancuh ADVANCE SLIM bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta, pastikan minum air masak 4 litre sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

Q: Bolehkah saya ambil lebih untuk kesan lebih pantas?
A: YA! anda boleh mengambil dua (2) sachett sehari jika anda mahu, seeloknya pada hari anda ingin bersenam/workout. Ambil satu sachet sebelum sarapan dan satu sebelum senaman. Jangan melebihi dua (2) sachet sehari.

Q: Adakah ADVANCE SLIM akan meninggalkan kesan negative pada buah pinggang saya?
A: ADVANCE SLIM selamat dan mendapat kelulusan kementerian kesihatan Malaysia, Tiada bahan-bahan yang digunakan dalam ADVANCE SLIM telah dilaporkan meninggalkan kesan negative kepada buah pinggang.

Q:Adakah ADVANCE SLIM akan menghilangkan lemak pada perut?
A: Kesan ADVANCE SLIM tidak akan terhad kepada perut, tetapi ia akan menghilangkan lemak seluruh badan anda terutama bahagian yang mempunyai banyak lemak.

Q:Adakah ADVANCE SLIM akan membuat kulit saya kering?
A: Tidak,. Herba yang digunakan dalam ADVANCE SLIM adalah hypoallergenic. Sehingga kini, tidak ada kes yang diketahui orang-orang yang mendapat reaksi alahan dari menggunakan ADVANCE SLIM.

Q: Dari manakah produk ini berasal:

A: Produk ini buatan Malaysia ,melalui kajian klinikal , formula dan kandungan yang selamat dan HALAL.

Q: Adakah saya perlu ambil banyak air putih?
A: Tidak, hanya minum sekitar 8-10 gelas air sehari sebagai banyak pakar-pakar kesihatan syorkan. Walau bagaimanapun, meminum air tambahan boleh membantu untuk membuang toksin dari badan.

Q: Bolehkah saya ambil makanan yang saya mahukan semasa saya mengambil ADVANCE SLIM?
A: Ketika Mengambil ADVANCE SLIM tidak bermakna anda perlu makan lebih atau makan tidak sihat. Anda masih boleh makan makanan kegemaran anda, tetapi secara sederhana. Cuba dan makan yang baik, pemakanan yang seimbang tiga hidangan setiap hari dengan bahagian-bahagian yang waras, mengelakkan banyak makanan berkalori tinggi, dan juga meningkatkan aktiviti fizikal anda

LACTACYD : FEMININE WASH YANG PALING GLEMER

Assalamualaikum...

NOTE!
Blog post kali nie khas untuk KAUM HAWA SAHAJA!
ps: kepada KAUM ADAM.. mungkin sesuai untuk golongan yang dah berkahwin.....

------------------------------------------------------------------------------


Cantik seorang perempuan tidak semestinya pada
sebaris gigi putih bersih yang tersusun disebalik senyumannya..

 Cantik mereka juga terletak pada V-zone nya juga..

Apa guna kalau luarannya saja yang cantik tapi bahagian V-zone nya tidak dijaga kan??
Untuk pengetahuan uolls..
penting bagi kita seorang perempuan untuk menjaga V-zone
dari anasir2 bakteria yang duk ganggu Miss V nie..
cth: bau, kegatalan, keputihan, dll

Siapa sangkakan,
rupanya masih ramai perempuan yang terlepas pandang betapa pentingnya menjaga V- zone..

Situasi kat bawah nie mungkin dah terjadi atau belum terjadi pada uolls..

Pergi Guardian @ Watson @ Farmasi dengan kawan untuk beli Feminine Wash,
 mesti kamu tanya dia pakai jenama apa kan??
mesti ada yang jawab "saya pakai sabun mandi je"..

HUH!??  basuh pakai sabun mandi jerk!? ~

ps: sila paksa kawan uolls beli Feminine Wash!

HAA! kat bawah nie salah satu feminine wash yang paling glemer..hehe

LAMAN WEB : LACTACYD
 FACEBOOK : Lactacyd Love Your V

Apa kata uolls join VIP CLUB?
VIP CLUB


Kalau pergi Farmasi, mesti yang jual recommend Lactacyd..
Sebab??
- diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi
- telah diuji selamat oleh ujian dermatologi dan sesuai untuk kulit sensitif 
- pembersih wanita nombor 1 di Malaysia dan seluruh dunia!
- telah ditetapkan oleh doktor dan dipercayai oleh kaum hawa seluruh dunia selama 25tahun!
- terbukti secara klinikal unutk penjagaan dan perlindungan dariapada bau dan kegatalan dengan pembersihan harian.

Kat bawah nie pula jenis Lactacyd yang dikeluarkan..


Lactacyd pH 3.5 :
For the women of today who need to clean and protect her intimate area,
to keep away itching, irritation and o-dour.

Lactacyd White Intimate :
Sweat and excessive friction from tight clothing can darken the skin around the intimate area,
causing self-consciousness, decreased confidence or inhibiting intimacy.

Lactacyd Revitalize :
Perfect for maintaining feminine health, the Lactacyd Revitalize invigorates
with extra-nourishing care for your intimate zone.
Its special mild formula rejuvenates by preventing dryness and loss of skin elasticity. 

Lactacyd Nourish :
For women who need to go beyond cleansing to a higher level of moisturization

Lactacyd Lasting Freshness :
For the women of today who understand that feminine hygiene
 is necessary to feel clean and fresh all day.

Lactacyd Intimate Wipes :
For women who need on-the-go freshness during period,
after peeing, intimate stickiness, or need for cleansing.


LAMAN WEB : LACTACYD
 FACEBOOK : Lactacyd Love Your V

Sunday, August 18, 2013

BESTBUY WORLD MALAYSIA


Assalamualaikum..

Hari ni nak bukak post khas untuk pembeli yang suka beli barang secara online..hoho
kat sini aku nak kongsi satu laman web yang menjual secara online..



Produk bagus dan harganya sangat berpatutan.

BEST BUY WORLD MALAYSIA

http://my.bestbuy-world.com/

Korang review, pilih dan beli barang/produk yang korang berkenan . :)
sebelum korang beli barang kat laman web nie, sila daftar dulu yep..

DAFTAR : SIGN UP

Kalau nak tahu promosi terbaru, korang boleh rujuk kat facebook BBW

FB : Best Buy World Malaysia 



OK!
hehe.. nie pula aku nak review pasal dua produk yang aku beli kat
 laman web Best Buy World Malaysia

Produk SK-II & SKINFOOD.. 

bulan lepas tak silap aku, aku beli kat web BBW
SK-II Top Seller Skincare Set 
& Watery Berry Gift Set



Parcel yang aku terima memang bagus. Langsung TAK rosak ok!
Memang puas hati! :)


REVIEW:  SK-II & SKINFOOD..
SK-II : 
Memang best wooo!! sebab? hehe
sebab dapat guna produk mahal.haha 
ok.. just kidding..!
Apa yang bestnya sebab lepas aku pakai benda nie
kulit muka ku memang terasa moist sangat!.
 Lagi2 
lepas guna Facial Treatment Cleansing Oil..
Habis keluar daki-daki makeup kat muka nie haa! :)

FTCO  nie memang sesuai sangat kepada yang suka pakai mekap. 

Pasal apa aku cakap sesuai untuk yang pakai mekap?
ok, bila korang sapu kat muka korang (pastikan muka & tangan kering),
korang blend dulu FTCO nie kat muka,
gonyoh2 dengan jari korang biar sebati dengan mekap or eyeliner korang .haha
memang berminyak.. n bila korang dah puas hati..
letakkan sedikit air kat tangan & sapu kat muka..
minyak tadi akan jadi macam cecair warna putih taw..
gosok muka dengan lembut.
Lepas tu korang bilas dengan air sampai bersih.. hehe

PERCAYA ATAUPUN TIDAK...
HABIS SEMUA MAKEUP korang tanggal taw!
kesan dy macam makeup remover cuma yang nie lain sikit..
SPECIAL~

PERCAYALAH~ MEMANG BEST!! HEHE


SKINFOOD :
Yang aku suka pasal produk nie pula..
 bangun pagi, lepas bersihkan diri leps tu sapu toner n emulsion watery berry ..
memang mantap! Benda ni buat kulit muka rasa segar n lembap je ~
kulit muka tak rasa kering langsung hari tu..
kalau nak sapu bedak tu, tunggu 2-3minit baru apply ye :)

HAA! nie dia gambarnya! hoho~
Cleansing Oil memang dah tinggal separuh da! haha
SK-II pakai sebelum tidur, 
Watery berry pula, aku guna sebelum keluar jalan2. :)
*abaikan kuantiti yang dah separuh nak habis tu..

--------------------------------------------------------------------
*tak rosak muka ke pakai banyak produk? 
well.. muka ku, suka hati ku la..hahaha
biar muka tak cantik pon, janji kulit tu bersih tanpa cela ~
--------------------------------------------------------------------


APA-APA PUN~
MY.BEST BUY WORLD MEMANG TERBAIK!!!
SEMOGA TERUS BERJAYA MEMBINA RANGKAIAN JUALAN ONLINE!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KHAS UNTUK BLOGGER :)

click picture for more detail

Friday, August 16, 2013

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC


ASSALAMUALAIKUM

SAPA NAK KURUS????? NIE HAH!!
PRODUK YANG PALING LAKU DAN
PALING HOT UNTUK KURUS SEKARANG!

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC!!!!


HARGA STANDARD: 
RM110 SEMENANJUNG MALAYSIA
RM115 SABAH DAN SARAWAK

FREE POSTAGE!!

SMS SAHAJA

011 25 467 465


COMBO SLIM JIMAT!

RM180 SM
RM190 SS
FREE POSTAGE!

1 box BELVYA SHAPING SCRUB
1 box ROYAL SLIM LISHOU1 pcs deluxe natural bamboo charcoal
size :
s-m : 70KG kebawah
l-xl :70KG KE ATAS
xxl-xxxl: 100KG KEATAS



----------------------------------------------

PRODUK NI LAH YANG TENGAH HOT SEKARANG.. 


BILA ARTIS DAH MAKAN KONFEM RAMAI JUGAK YANG NK TRY..

SITI SARAH??? 

KENAL X SIAPA TU?
Baru habiskan 2 Kotak ROYALSLIMLishuoMAGIC, hasilnya kulit semakin GEBU & body kembali CUTTING mcm anak dara!!! anda bila lagi? nak tgk aje atau nak bertindak skrg, anda sendiri yg menentukannya

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval

✔ TERBUKTI BERKESAN!

HARGA STANDARD: 
RM110 SEMENANJUNG MALAYSIA
RM115 SABAH DAN SARAWAK

FREE POSTAGE!!

SMS SAHAJA
011 25 467 465


Produk yang sangat hot dengan kuasa membakar lemak berperisa epal hijau yang sangat sedap dan menyegarkan..


tidak perlu diet keterlaluan kerana pengambilan Royal Slim membantu anda mengawal selera makan selain tidak menyebabkan cirit-birit.
dengan benefit tambahan - anti penuaan, mencerah, dan memejalkan bahagian badan yang lembik dan menggeleber bagi membentuk lekuk badan menawan..

Dapatkan kesan yang ajaib dan menakjubkan dalam 10 hari pertama!
(Dengan syarat minum air bersih secukupnya, 3-5liter sehari..)

>1 sachet dibancuh dengan 200-250ml air, di ambil selepas makan.



KELEBIHAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

-BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN
-BOLEH CERAHKAN KULIT
-RASA YANG SANGAT2 SEDAP-EPAL FLAVOUR
-HANYA PERLUKAN 1 SACHET SETIAP HARI
-KESAN SEAWAL SEMINGGU
-RASA KENYANG DAN KURANGKAN NAFSU MAKAN
-ADA KELULUSAN KKM
-SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 



HARGA STANDARD: 
RM110 SEMENANJUNG MALAYSIA
RM115 SABAH DAN SARAWAK

FREE POSTAGE!!

SMS SAHAJA
011 25 467 465

1KOTAK DAPAT TURUN 4-5 KG~ MUNGKIN KURANG KAN~
TAPI SAYA SUGGEST AMBIL

AMBIL 2 KOTAK BARU DAPAT KESAN YANG PALING MEMUASKAN.
2 kotak RM200, free shaker, free poslaju!!!





Perasa epal ada ada collagen untuk anti aging, boleh nampak result dalam 10 hari if disiplin minum air melebihi 3 liter sehari.


MEMANG TERBAIK!!!!
CUBA LAH SEKARANG~~
SMS SAHAJA UNTUK ORDER
011 25 467 465
SEKARANG YE~~~ :)

TUMMY SLIMMING PATCH UNTUK KEMPISKAN PERUT!


ASSALAMUALAIKUM

KEMPISKAN PERUT ANDA DENGAN TUMMY SLIMMING PATCH!
HANYA PERLU TAMPAL DI BAHAGIAN YANG MEMPUNYAI LEMAK YANG DEGIL SEPERTI  PERUT, LENGAN DAN PAHA.

SESUAI KEPADA YANG TIDAK SUKA MENELAN UBAT KURUS ATAU DIET YANG TERUK.


HARGA:

1- 50kpg : RM2.00 / pcs




CAJ POSLAJU  : 
RM 6 SEMENANJUNG MALAYSIA
RM 9 SABAH DAN SARAWAK






Kebaikan TUMMY PATCH: 


1. Melancarkan peredaran darah

2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid

3. Membantu membakar kalori dan lemak

4. 100% bahan semulajadi@natural, selamat, tiada kesan sampingan

5. Nano-magnet mengawal selera mkn berlebihan

6. Memecahkan lemak yg degil

7. Sesuai utk wanita selepas bersalin

8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan

9. Mengurangkan kesakitan semasa haid

10. Melancarkan sembelit.







CARA PEMAKAIAN:

Step 1. Bersihkan kawasan bahagian tgh pusat.

Step 2. Buka pelekat pada Magnet Slimming Patch

Step 3. Tampal di tengah bahagian tengah pusat

Step 4. Pakai Magnet Slimming Patch selama 12 jam

Step 5. Buka dan buangkan pada keesokanya hari nya

BAHAN UTAMA:
Ginseng, Elaterin, Honeysuckle, Aloe, Fiveleaf gynostemma herb, Semen cassiae, Torae, Folium nelumbinis, Barbary wolfberry fruit


HARGA:

1- 50kpg : RM2.00/pcs

CAJ POSLAJU  : 
RM 6 SEMENANJUNG MALAYSIA

RM 9 SABAH DAN SARAWAK


ADVANCE SLIM 100% UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN

ASSALAMUALAIKUM


Memperkenalkan produk PALING LARIS !!


 ADVANCE SLIM 100% ORIGINAL

HARGA : 
BELI 1 KOTAK – RM120 
BELI 2 KOTAK FREE 1 KOTAK – RM240 
BELI 4 KOTAK FREE 3 KOTAK– RM480

FREE POSTAGE!!!!

SMS SAHAJA
011 25 467 465

Produk diet terbaru yang sedang hangat di pasaran. Advance Slim membantu anda membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas dari plan diet anda sekarang supaya anda boleh lebih cepat tampak kurus, langsing dan menawan berbanding rakan-rakan gemuk anda.

====================
Bahan-bahan Yang Digunakan
====================

✔Ekstrak dari buah anggur

✔Ekstrak dari teh hijau

✔Ekstrak dari halia

✔Ekstrak dari Guarana

✔Ekstrak dari Goji

✔Ekstrak dari pelbagai herba lain yang berkhasiat untuk tubuh



===================================
Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Advance Slim
===================================

☑Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.

☑Meningkatkan metabolism tubuh badan

☑Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar

☑Mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM.

☑Mempunyai Sijil Kelulusan Kementerian Kesihatan

☑Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI

☑Dibuat 100% dari herba yang terpilih

☑Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan





===========================
Siapa Patut Memiliki Produk Advance Slim
===========================

✔Untuk golongan yang bakal berkahwin.

✔Untuk segak, cantik dan bergaya di Hari Raya akan datang

✔Untuk mereka yang baru melahirkan anak kembali langsing.

✔Untuk yang mengalami masalah berat badan

✔Untuk lelaki yang berat badan bertambah selepas berkahwin

✔Untuk isteri yang ingin suami kembali kurus

✔Untuk isteri yang mahukan perhatian lebih dari suami.

=====================================
Bagaimanakah Cara Pengambilan Produk Advance Slim ini?
=====================================

1. Masukkan 1 paket Advance Slim ke dalam separuh cawan air kosong dan kacau.

2. Untuk bancuhan yang sempurna, gunakan “Shaker”.

3. Minum dengan serta merta selepas dikacau.

*Berperisa Anggur atau rasanya seperti Ribena.

*Minum satu paket sehari sebelum sarapan pagi atau sebelum anda memulakan hari anda.

ADVANCE SLIM 100% ORIGINAL

HARGA : 
BELI 1 KOTAK – RM120 
BELI 2 KOTAK FREE 1 KOTAK – RM240 
BELI 4 KOTAK FREE 3 KOTAK– RM480 

FREE POSTAGE!!!!

SMS SAHAJA
011 25 467 465


*Untuk kesan yang maksimum, minum satu paket sehari sebelum anda memulakan senaman. Anda pasti rasa berbeza kerana kadar peluh yang keluar lebih banyak.

*Untuk kesan yang lebih pantas, anda boleh juga minum 2 paket Advance Slim dalam sehari.


SOALAN MENGENAI ADVANCE SLIM

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/08/soalan-mengenai-advance-slim.html

SIAPA GUNA HOTLINK? WORRY-FREE ROAMING UNTUK ANDA!


Assalamualaikum wbt..

Siapa kat sini guna HOTLINK?? haha! 
Mesti ramai kan yang guna HOTLINK..




Tapi siapa pUlak kat sini yang suka melancong? 
- pergi Australia ke? Brunei ke? China ke? Hong Kong ke? dll ke? 



mesti ada kan??  :)

kalau pergi melancong kat luar Malaysia mesti korang nak je update something kat laman sosial korang kan...alaa.. nak update live kat tempat korang melacong .. nak kasi kawan-kawan jeles~..hahha..
dan semestinya korang risau plak caj rate dy yang bagai kan...

>> KHAS UNTUK PELANGGAN HOTLINK.. memang menjimatkan !!
Hotlink kasi special rate kat korang "Worry-Free Roaming" (click for more detail)

>> kalau buat panggilan ke Malaysia


PAY AS LOW AS RM3.30/MIN!!!
* when you call Malaysia and local numbers from these countries.
> country list boleh tengok kat sini > COUNTRY LIST <

>> KEPADA PENGGUNA HOTLINK YANG MELANCONG DAN INGIN MENANG HADIAH??

Hotlink ada tawarkan hadiah iPad Mini !cara nya mudah jer~

Step 1: Subscribe to our data passes from 1st August until 30th September 2013.

Step 2: If you’re our first 100th customer, you will receive a call from our customer service representative.

Step 3: Answer a simple question related to Maxis roaming correctly and you’ll be rewarded with an iPad Mini!

mudah kan??? hehe

APA-APA SOALAN BOLEH RUJUK KAT PAGE HOTLINK NIE!! :)

selamat berHOTLINK semua!!


ps: suka2 nk promote..saya pon salah seorang pengguna hotlink! haha :)

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~