like button

JUALAN MURAH 2016

Monday, October 21, 2013

SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN JULAI-OKTOBER

ASSALAMUALAIKUM..

Waktu free macam nie baru lah ada masa nak update blog
dengan menambahkan follower Cik Siti ..
hehe
OK! nie memang nak kejar due date punya.. due dy punya nie pon dah nak expired..
alahai.... dah lama aku tak join segmen cam nie!

lagi 9 hari nak tamat.. Cik Siti baru nk ikut blog Dik An nie.. haha
well.. hadiah dy pon memang dalam mimpi jelah kan cik siti nak menang..
kalau dapat novel nie memang best huhu ..
(cehh.. jangan nak berangan la cik siti oii.. :P)

Apa2 pon.. sama2 lah kita meramaikan follower kat blog masing2! :)
syaratnye pon mudah.. xde rumit nye. nak tahu sila tekan  banner kat bawah nie



sila klik banner kat atas ye untuk ke link empunya segmen nie :)

selamat berblogwalking everybody..

please follow my blog ok :)
# follower : 134

dan jangan lupa tengok produk-produk kecantikan kat blog Cik Siti ye :)
sila jangan malu untuk order produk kecantikan...
Siapa la yang tak nak cantik kan.. kih4

5 comments:

  1. Dtg berbalas kunjungan, sambil tengok produk..dan follow

    ReplyDelete
  2. done follow sini...salam perkenalan...terima kasih follow icumm
    blog ni berat sangat la...susah nak review..hang terus..hehe ^^

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...terima kasih sudi join sehmen Dik An ni. Good luck ya :)

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  5. hyep..ifa singgah kat cnie dri segmen yang sama..thanx followw..done follow u back..

    ReplyDelete

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~