like button

JUALAN MURAH 2016

Tuesday, October 06, 2015

LAKU KERAS! : Toujours Advanced™ Collagen Shots

Bismillah..
Assalamualaikum Gojes!!!

Chantekgojes timbul balik dahhhh..hehe
(Berbuan-bulan hilangkan diri sebab bz..tak sempat nak update blog)

UPDATED : 22/01/ 17

READY STOK!!!

TOUJOURS ADVANCED NI SEMEMANG-MEMANGNYA PRODUK PALING BERKESAN UNTUK SEGARKAN KULIT WAJAH YANG KUSAM!! TAK CAYA? TENGOK HANIS ZALIKHA SEKARANG~ BERSERI-SERI BEB!

CEPAT!! ORDER SEKARANG~
011 25 467 465

STOK BARU DAN TERHANGAT DI PASARAN~


Post kali ni chantekgojes nak syorkan satu produk yang meletops.
stok memang laku habis! kalau hari ni ada 10kotak.. esok dah tinggal 1kotak dah..
HAAAA! nak kata memang laku lah.. mahal tak?? yelah sebab duta nya hanis zalikha..

nak tahu mahal ke tak?? berbaloi ke tak??
rajinkan diri anda baca dulu.. hehehhe

TOUJOURS ADVANCE COLLAGEN SHOT




Kolagen ialah protein dalam badan manusia dan haiwan. Kolagen memberi struktur penting kepada kulit, tendon, rawan dan tulang. Kolagen adalah asas blok binaan tubuh badan kita.

Kenapa badan kita memerlukan kolagen tambahan?
Semakin usia kita meningkat, penghasilan kolagen badan mula berkurangan. Kita tidak lagi 

seanjal, secerah dan semulus seperti waktu kita bayi dan kanak-kanak dan awal remaja. Tambahan pula, selain sistem penghasilan kolagen yang makin lambat, kolagen badan kita banyak dimusnahkan oleh tindakan radikal bebas, keracunan dalam sistem badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori dan pencemaran persekitaran. Makanan kolagen tambahan mampu memperbetul sistem penghasilan kolagen badan secara semulajadi.


 Apakah itu Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.



Apakah ekstrak buah-buahan yang terdapat dalam 
Toujours Advanced™ Collagen Shots serta khasiatnya?


Acai Berry, Epal, Strawberry, Lemon dan Blueberry. Khasiatnya terlalu BANYAK untuk disenaraikan. Setiap satunya penuh dengan kandungan vitamin dan antioksida yang tinggi. 
*boleh selidik online*


 Apakah khasiat pemakanan sunnah seperti delima, madu dan kurma?

Delima, Madu dan Kurma. Khasiatnya terlalu BANYAK setelah kajian beribu tahun. 
*boleh selidik online*



HARGA ASAL
RM199 SEKOTAK
(30 SACHET)

HARGA CHANTEKGOJES
RM180 SM / RM190 SS
INCLUDING POSTAGE!!!


JIMAT RM19!!!!

>> untuk order <<
SMS SAHAJA
011 25 467 465
BAB KATA HANIS ZALIKHA 

" Saya berkira sebab... HARGA:

Ramai yang kata "omaigosh RM199 untuk satu box is mahal 
I is student only but I want to look flawless also omaigosh 
#nofilter #iwokeuplikethis". 
Kenapa pula mahal? 
Janganlah terbandingkan dengan harga kolagen lain yang lebih murah 
bilamana dalam satu box cuma ada 15-20 sachets (hoh tahan tak sampai sebulan). 
Janganlah terbandingkan dengan harga kolagen bancuh yang 
tahan lebih dari sebulan tapi kesan dia slow sebab 
guna kolagen gred lebih rendah."

KLIK LINK DIBAWAH UNTUK KE BELOG HANIS ZALIKHA





KANDUNGAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :
- Collagen - Grade AAA berkualiti tinggi

- Vitamin C ekstrak buah-buahan
- Makanan sunnah - madu kurma delima
- Purasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
- Air osmosis berbalik
**kesemua kandungan yang terpilih menyumbang kepada keberkesanan optimum Toujours Advanced™ Collagen Shots dari segi kecantikan dan kesihatan.

Kelebihan Toujours Advanced Collagen Shot :

> Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
> Membantu menguatkan sendi-sendi
> Membantu merawat resdung dan  penyakit kencing manis.
> Membantu merawat dan mencegah cancel
> Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

TRANSFORMASI KECANTIKAN

:: Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
:: Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
:: Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
:: Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
:: Mengecilkan pori-pori di wajah.
:: Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
:: Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
:: Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
:: Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
:: Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.




Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan,
Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu bertahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari)

CARA PENGAMBILAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS


>> Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh <<

SESUAI DIAMBIL OLEH GOLONGAN???
Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh.
Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan.
>>  Boleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU <<
Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots.
>> Hasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia
>> Dijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM.
Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi,

KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT
- Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
- Membantu menguatkan sendi-sendi
- Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
- Membantu merawat dan mencegah kanser
- Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

TERIMA KASIH KERANA SUDI JENGUK2 CHANTEKGOJES! SELAMAT MEMBELI :)

No comments:

Post a Comment

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~