like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, June 12, 2013

BEDAK TANAKA ORIGINAL MYANMAR SALE


ASSALAMUALAIKUM.
SIAPA NAK BEDAK TANAKA ORIGINAL MYANMAR ???

SILA ORDER~

TANAKA POWDER ORIGINAL MYANMAR
110GM 

TANAKA 110GM ORIGINAL MYANMAR

:: sudah di update~
18/8 CLEARANCE STOK!!!
TANAKA NORA DANISH (LEMON)
-40GM-
HARGA : RM20 SM / RM25 SS!!
*2PCS=RM30SM/RM 35 SS
3PCS=RM40 SM/RM 45 SS

------------------------------------------------
TANAKA ORIGINAL MYANMAR
-110GM-
HARGA : RM25 SM / RM30 SS!!
*2PCS=RM35 SM/RM40 SS
3PCS=RM45 SM/RM50 SS

Bekas Pink - Rose
Bekas Putih-Jasmine
Bekas Cream- Ori Tanaka
Bekas Cream -Star Flower
Hijau tiada

*CAJ POS LAJU : RM6.00 SM/ RM9.00 SS
SMS SAHAJA
011 25 467 465

HARGA :

1 BEKAS RM35.00
2 BEKAS RM60.00
3 BEKAS RM80.00


ORDER : SMS SAHAJA : 011 25 467 465
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



TANAKA TaTe NORA DANISH

:: sudah di update~
18/8 CLEARANCE STOK!!!
TANAKA NORA DANISH (LEMON)
-40GM-
HARGA : RM20 SM / RM25 SS!!
*2PCS=RM30SM/RM 35 SS
3PCS=RM40 SM/RM 45 SS

------------------------------------------------
TANAKA ORIGINAL MYANMAR
-110GM-
HARGA : RM25 SM / RM30 SS!!
*2PCS=RM35 SM/RM40 SS
3PCS=RM45 SM/RM50 SS

Bekas Pink - Rose
Bekas Putih-Jasmine
Bekas Cream- Ori Tanaka
Bekas Cream -Star Flower
Hijau tiada

*CAJ POS LAJU : RM6.00 SM/ RM9.00 SS
SMS SAHAJA
011 25 467 465

HARGA :

1 BEKAS RM35.00
2 BEKAS RM60.00
3 BEKAS RM80.00



Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.



Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.
PERBEZAAN TANAKA ORIGINAL DAN TATE BY D.E.A

Perbezaan TANAKA POWDER yang ORI & TATE BY D.E.A 
Yang ORI ada stiker kat atas, itu direct dari Myanmar.
Yang TATE BY D.E.A, itu beli direct dari Nora Danish. Branding guna jenama company D.E.A.
Benda yang sama. Bekas, isi, khasiat, bau, kandungan. 100% sama!




No comments:

Post a Comment

- anything :) -

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~